Family sunday..

IMG_8347

Hemma hos Johans pappa med fru igår. Det är full rulle här hemma och mycket på g renoveringar och resor och allt möjligt som ständigt är på gång! Just nu så hjälper Johans pappa oss med att fixa ett soffbord som vi vill ha. Bra att ha en handyman som gärna hjälper till.

SÖNDAG

 Det har varit en riktig familjehelg här hos oss! Båda våra föräldrar reser och jobbar mycket fortfarande så man hinner inte alltid ses så mycket. Den här helgen har vi varit på middagar och fikor kors och tvärs. Bådas föräldrar bor utanför stan och har en magisk utsikt från sina hem, riktigt mysigt!

IMG_8358IMG_8378

Sen blev det middag hos mina föräldrar..

IMG_8388

IMG_8393

IMG_8387

Nej, nu måste barnen nattas för i morgon är det skola och jobb som vanligt och klockan ringer tidigt. Hoppas att din kväll blir mysig. Själv så ska vi tända en brasa  och kura upp oss i soffan.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *