En klänning och lite annat fint!

IMG_3608

Anna Brolin var hos oss härom dagen för att låna en klänning till en reklamfilmsgala. Så här tjusig blev hon 🙂 Det är så härligt med Anna, hon kommer in genom dörren i full storm och ett stort leende på läpparna. Hon hade precis kommit tillbaka från en 38 timmars resa från Jakarta där det varit ett vulkan utbrott och var precis lika samlad som alltid. Själv hade man väl varit ett vrak men inte Anna, lugn och glad som alltid.

Hej på er idag!

Så roligt att så många av er vill vara med och vinna det härliga hårkitet! Kul att höra ifrån er också, blir så glad av alla era kommentarer!! fortsätt att skriva till mig, blir så glad.

Just nu håller vi på med bröllops planering, både på jobbet och hemma. Inbjudan håller på att utformas och klänningen är äntligen på gång! Tjohoooo.

Tyget är beställt och allt är på g.. nu äntligen. Kan berätta att det kommer att bli något i spets och med handbroderier och väääldigt fint och arbetat. Vill känna mig elegant och kvinnlig men absolut inte flickig eller gullig. Det är en balansgång det där, men det känns som att vi är på rätt spår..

En sak som jag tycker är viktigt men också roligt är att sätta färgtema och typsnitt. Hur ska inbjudan se ut? när man väl gjort detta så har man ju gjort det så är det lätt att göra resten. Såå kul att tänka och spåna på allt detta. Allra först ska ju inbjudan göras så här kommer lite härlig bröllopsinbjudnings inspiration som jag har använt mig av när vi nu håller på att göra våran.

Wedding-Invitation-Wording-Credit-to-Anthologie-Press

1288_il_fullxfull391313236_ciqo_1355361903_525

 

1288_il_fullxfull343481938_1355361758_855

 Vackra färger och typsnitt tycker jag. Skulle vilja lägga till lite guld bara för att få det där lilla extra lyxiga som hör bröllop till. Snart får ni se hur vår blev 🙂

Hoppas att du får en fin dag och att vi ses i morgon. Nu måste jag hämta på skola och dagis och sen blir det avskedsfest för en vän som flyttar till Ryssland. Galet ellerhur, Ryssland!

Kram kram

6 kommentarer

 1. Marielle Winkler

  Underbart med bröllopsplanering! Jag längtar efter att få se din klänning, även om det dröjer ett tag 😉 Kan tänka mig att den kommer vara helt fantastisk!

  Stor kram,
  Marielle – http://www.mariellewinkler.devote.se

  1. Tack snälla du 🙂 Håller tummarna för att den blir så fin som jag hoppas!
   Kram

  2. valerieaflalo

   Stor kram v

 2. Så spännande med bröllop. Beundrar din fantastiska ring. Kan du inte berätta lite om den samt visa den från sidan?

  1. Hej hej,
   Jaa, jag gjorde den själv. Köpte en diamant och sen fick jag hjälp av guldsmeden att göra den så som jag ville ha den. Det är en princessinfattad diamant och sitter högt uppe på skenan. Kan visa lite mer bilder sen. Kolla på instagram också, där finns nog fler närbilder. valerie_aflalo
   Trevlig helg!

  2. valerieaflalo

   Ja, längtar jag med:) lovar att visa massor av inspiration framöver! Min klänninga ska först sys på ett ställe sen broders på ett annat. Spännade tycker jag! Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *