Trender

 

bild 2 (7)

Naglar, naglar, naglar…

Var ju så himla populärt för ca 15 år sen och då skulle ALLA ha fransk manikyr. Kommer ihåg att jag gick och gjorde mina naglar då och alltid alltid tog samma. Nu är det trendigt igen och det känns som att nu är det precis tvärt om-jag vill experimentera och hitta på nya spännande mönster och letar på nätet och instagram för att hitta nya originella sätt att måla på.

Hej på er idag!

Visst är det kul med nageltrenden som just nu råder? dessutom kan man vara så kreativ och personlig man vill . Ombre, matt/blankt, mönster, olika färger..

Kul tycker jag som ju älskar detaljer.

bild 3 (5)bild 5 (3)

Går till Elin som är en jätteduktig tjej på Odenplans skönhelscenter för att göra mina och känner mig alltid så himla fin sen. Hinner man inget annat så tycker jag att naglarna är att prioritera. Dessutom nu när det finns så många roliga trender, gillar mina nya matta hudfärgade med guldtriangeln.

bild 1 (7)

 Snygga Angelicka Blicks naglar som jag hittade på instagram..

bild

Gillar mina vita matta med svart kant, som Elin gjorde på mig inför visningen.

34c1134ea8a811ba1362b4038a36f926

 Marmorerade-snyggt!

Ha en toppendag!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *