En liten dagens jag..

IMG_8563

IMG_8571

Jag är jag minsann helt klädd i svart från topp till tå..men under finns det något annat och mycket snyggt…

Hej på er idag!

Hur mår ni alla finingar?? Verkligen roligt att läsa era kommentarer i min tävling. Tack för att ni skriver till mig, är ju roligt att få veta lite mer om vem ni är som läser osv. Säg gärna till om det är något mer som ni vill se av här i bloggen, det är kul att veta så att jag kan blogga om sådant ni vill läsa om.

Idag började vi dagen på möte uppe hos Oriflame.

Vi gör några projekt åt dom speciellt för den internationella marknaden med lite härliga sängkläder med fina prints osv.

Spännande med nya projekt tycker jag.

Nu är jag tillbaka på kontoret och skissar på nästa sommar kollektion. Tänk vad man måste var ute i god tid, det är ju ett helt år till allt ska finnas ute i butik och redan innan sommaren måste alla provplagg vara färdiga.

IMG_8581

IMG_8585

Ett av vårens print i sommarens kollektion, passar redan att använda nu. Finns här. Älskar detta ”smudgie” printet finns ju även i byxa så att man kan ha hela outfiten tillsammans- snyggt tycker jag.

Ha nu en toppendag, här måste jag snart susa iväg för att hitta dom perfekta skorna inför min Paris resa nu på lördag.

Vi ses snart,

Kram V

2 kommentarer

  1. Så snyggt med hatt!! 🙂 Perfekt till ruskiga dagar!

    1. valerieaflalo

      Tack, ja visst är det!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *