En liten date.

IMG_8715

Blev inte så många bra bilder på mig i kväll, ser mest ut som Sue-Ellen i håret efter att sprungit runt i regnet idag. Haha.

Äntligen fredag! Bästa dan på veckan ellerhur??

Sitter just nu och tittar på en film på tv och skrattar så att jag gråter..The ugly truth, har du inte sett du så göra detta snarast. Tjejig och lite töntig men riktigt kul.

Tänkte att vi skulle ha en liten fredags date nu när vi har barnvakt och allt. Planet till Paris går nämligen så tidigt att jag inte ens vet om vi hinner gå och lägga oss vilket gjorde att vi i var tvungna att lämna dom till passning redan i nu kväll.

Så, vi tog en promenad och hamnade här… på en gömd lite pärla i birkastan. Roligt att man reser runt  världen och minns dom där speciella sushiställena med nya smakupplevelser och så fanns det precis ett sådant ställe några kvarter hemifrån. Izakaya Itamea. Vi hade tur som fick plats för det fanns bara 8 platser.

IMG_8635

IMG_8648IMG_8650IMG_8677

Fantastiskt gott och en riktig smakupplevelse!

Stans bästa sushiställe och så mycket mer än bara sushi. Kul med ett nytt ställe.

Nu måste jag verkligen packa, har dragit ut på det så länge. Är inget fan av att packa eftersom jag alltid vill ha med mig hela garderoben och har svårt att välja ut det jag vill ha med.. Är du likadan?

Bon nuit.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *