Min favorit från London streetstyle

IMG_7910

Jag på språng mitt i London!

Hej på er.

Hur mår ni? Här är det fortfarande förkylt som attans men i morgon är det fredag och då måååste jag ju vara bättre. Jag är så glad att jag har fått resa så mycket den här våren. Älskar ju verkligen att resa och skulle göra det jämt om det gick.

Förra månaden var jag ju i London för att spana på vårens hårtrender och göra en streetstylefotografering.

Det var ett härligt gäng tjejer och vi hade några roliga och hektiska dagar på Londons gator.  Vi fotade massa härliga hår men såg också Bond Street 108, platsen för Vidal Sassoons första salong. Och det märks att hans karriär startade i London, man ser tydligt många influenser från hans klassiska frisyrer som the pixie eller boben på gatorna.

En annan stor trend om man inte vill kapa håret är att satsa på volym (ni minns väl vilka jättelockar jag fick vid min makeover av Tomas Edlund.)

Ett av mina bästa knep för att få volym är att använda rätt produkter – kolla också in toppfrisörens Tomas knep så får du extra tips! Om det är riktigt megavolym man är ute efter så krävs det både bra förarbete och bra produkter. Tog ju många timmar på salong HosTomas för att få till det. Vidal Sassoon Pro Series nya hårvårdskollektion som är utformad för att fixa viktlös volym utan att tynga ner håret. Tanken är att man ska kunna åstadkomma någon av vårens trendiga volume looks på egen hand med dessa produkter.

IMG_7882 IMG_7886 Den här tjejen var min favorit från London, älskar hennes korta tuffa frisyr och att hon nästan ut som en älva. Kommer nog inte att klippa mig så själv men på henne var det fint tycker jag.
Ha en härlig dag i solen!
Kram

1 kommentar

  1. Det är verkligen snyggt med kort hår på de som passar i det. Och håller med dig, på henne var det ursnyggt. Ni verkar ha haft en härlig resa. Så kul att få åka iväg så där och gå på modevisning. *suck* Lite avis är jag… Kram Annika

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *