DV Mode 10 år!

IMG_9566

En lite snabb bild på mig och gårdags kvällens outfit. En klänning från nästa vinter som fick göra en smygpremiär..

Hello i solen!

Här väljs det tyger för fullt idag, klipps och nålas upp på vårt moodboard för att matchas ihop. Tiden går fort nu och det närmar sig deadline för just detta!

Igår så var jag ju på ett litet och intimt mode mingel, DV mode firar ju 10 år i år.  Martina höll ett jättefint och trevligt tal där hon pratade om sin lilla ”bebis” Dv mode och hur roligt det är att det går så bra. Vi skålade i champagne och åt goda snittar..Mycket glammigt och kul 😉

Sen, som pricken över i:et hade dom bjudit in en riktigt häftig konstnär som målade en klänning på plats, Julien De Castell Bajac. Vilken spännande man som dessutom hade med sig egenproducerad musik som han målade till.

Häftigt!!

bild 5 (5)

 

bild (1)IMG_9563

 Påväg ut…

IMG_9571

En liten tjej ville inte att jag skulle gå..

bild 1 (10)

 Hur snygg är denna Birkin väska som han målat på-galet!!

 


ERO_4121 kopia

Fick även några fina bilder skickat till mig idag från fotograf Eero som var på plats.

ERO_4119 kopia

 Det känns verkligen kul att vara på Damernas värld och blogga, det händer så mycket roligt och positivt här. Dessutom är ni så många som tittar in till oss olika bloggare, tusen tack för det.

Vad sägs förresten om att ha en frågestund? så kör loss, fråga vad ni vill 🙂

Kramar

14 kommentarer

 1. Hej,
  Jag undrar om du har gjort någon fillersbehandling? Vill du berätta, får du gärna skriva vad du tyckte. Funderar själv på detta men har inte vågat.

  1. valerieaflalo

   Hej Jenny,
   Förstår din nyfikenhet. Detta laddade samtalsämne 🙂 Jag var också nyfiken en gång och provade en fillerbehandling ( fick ett erbjudande att testa så jag gjorde det). Blev dock inte speciellt nöjd först och tyckte att det blev allt för mycket. Tog ett tag innan det blev fint men rynkan försvann faktiskt. Har aldrig provat Botox, så vet inte om jag skulle våga, tycker att vissa får lite samma typ av utseende, lite stelt. Medan andra ser jättefina ut.. Min personliga åsikt är att alla ska få se ut som dom vill och vem säger vad som är snyggt? Lagom i så fal l är väl bäst 🙂 Dock så tycker jag de allt för opererade utseenden inte är så moderiktiga men som sagt alla får välja själv.
   Lycka til!
   Kram

 2. Annelie P

  Hej, det verkar som att du är borta väldigt mycket från dina barn? Hur känner du inför det? Jag veeeet att de har en pappa, och om han har en frågestund får jag väl fråga honom 🙂 Jag har nyss läst detta nämligen, så jag funderar själv mycket kring att barn behöver oändligt med närhet, och får de verkligen det när man jobbar och reser så mycket undrar jag? http://hemmaforaldrar.se/jonas_himmelstrand_forskolan_forskningen.htm

  1. valerieaflalo

   Hej,
   Nu tror jag att du missuppfattat det hela. Så här ser en normal dag ut hos oss. Jag eller min man lämnar på dagis eller skola. Sen hämtar jag kl 16, 3 dagar i veckan går hem lagar mat och är med mina barn. Nicoletta har jag tyvärr varannan vecka så när hon är med mig lägger jag 100% på henne. Sätter alltid familjen främst och jobbet sen.
   Dock visar jag inte barnen hela tiden i bloggen och förstår att det kanske uppfattas annorlunda här just eftersom jag nästan alltid skriver om mitt jobbliv och inte lika ofta om familjen.
   Hoppas att det svara på din fråga 🙂
   Tack för att du tittar in och läser.
   Kram

   1. Jag har alltid beundrat dig för att du verkar vara en så underbar mamma till dina barn. Det finns inte många som kan vara med sina barn 24 timmar om dygnet. Det viktiga är att man utnyttjar stunderna man har tillsammans, precis som du skriver. Det behöver absolut inte betyda att man är en bättre förälder bara för att man är med barnen hela tiden. Du är en stor förebild för mig och jag älskar din blogg. Kram Jenny

 3. Ni är så fina! Å du är såå fin när du visar ansiktet och luggen åker bort, spara ut tycker jag 😉

  1. valerieaflalo

   Hej hej,
   Tack, den är på utväxt till bröllopet.
   Kram

 4. Hej!
  Kul med frågestund 🙂
  1. Om du hamnar i en svacka och känner dig nere hur gör du för att orka med det sociala med jobb och bloggen och olika evangemang? ( om du känner dig så ibland 🙂
  2. Har du lust att berätta din vikt och hur lång du är? När du tränar vilken typ av träning gör du då och tränar du själv eller med vän eller PT?
  Hur får du motivationen att komma iväg?
  3. Kan du tänka dig fler barn?
  4. Vilka ansiktsprodukter använder du dagligen?
  5. Hur kan en dag kring kosten se ut? Vardag / helg
  6. Är du en morgonpigg eller hellre uppe sent på kvällarna?
  7. Hur ofta hinner du med vänner och egentid? Planerar du in eller mest spontant?
  Nu blev du överröst med frågor och jag förstår om du inte vill svara men passar på att fråga iaf 🙂 tack för en underbar blogg!

  1. valerieaflalo

   Hej Ulrika,

   Börjar svara på dina frågor 🙂
   1. Då tar jag en liten time out och tar hand om mig själv, sover ut, badar kramar min familj.
   2. Jag är 1.74 och väger 56 kg och har gjort det länge. Går till jobbet varje dag och försöker träna kondition och styrka ngn gång i veckan( om jag inte är förkyld, vilket jag oftast är;) Har en PT annars.
   3.Svårt med motovationen ibland..speciellt med träning..bestämmer mig väl bara antar jag.
   3. Kanske
   4.Jag använder just ju nu produkter från Estelle& Thilde
   5.På helgen äter vi vad vi vill och i veckorna mer nyttigt. Mindre kolhydrater helt enkelt. tar gärna ett glas vin dock.
   6.Morgontrött och kvällspigg 😉
   7.Måste planeras in, är mest med familjen på kvällar och helger. Eller så hittar vi på saker med vänner som har barn. Går sällan ut själv om det inte är jobb. familjen är viktigast.
   Tack snälla du för att du tittar in!
   Ska försöka svara på era frågor så fort jag hinner.
   Kram kram

 5. Hej Valerie, när du startade ditt företag;

  -hur gjorde du med startkapital då?

  -hur mycket startkapital räknade du med?

  -startade du sakta men säkert eller körde du på?

  -man måste ju oftast beställa ganska stora kvantiteter från tygleverantörerna, hur beräknar du det?

  -får du göra prover för att se vad som säljer innan du bokar de stora kvantiteterna?

  -tycker du att dem är generösa när det gäller att få göra prover i deras tyger?

  Ibland hade jag känslan på tygmässorna att dem faktiskt inte ville sälja, att dem var mest trötta på att sitta där och visa sina tygböcker.

  hälsningar Frida

  1. Hej,

   Förlåt att det tog lite tid med svar på dina frågor. Här kommer dom i alla fall 🙂
   – Jag startade med eget sparat kapital och med hjälp från en finansiär.
   – räknade med att starta med små kostnader för att sedan vid bra försäljning öka på kostnaderna. Tog det vääldigt lugnt.
   -Vissa tygleverantörer har inga minimum, eller rättare sagt lite ca 15 m. Jag jobbade mest med dom först.
   -Nej, det är alltid en chansning. Jag köper tyget efter jag fått orders så på så sätt kan jag lättare beräkna.
   -Jag gör prover i de tyg jag köper så det är inget problem

   Ja, det är nog sant. Små nya tillverkare är ju inga kassakor direkt, men alla är vi nya i början och potentiella stora kunder. Precis som jag var en gång i tiden. Idag har vi bra kontakt med de flest leverantörer som vet att vi beställer ok kvantiteter och betalar. Dom man möter på vägen upp möter man också på vägen ner…;)
   Lycka till!
   Kram

 6. Hej, Roligt att följa dig både i ditt arbete och det du delar med dig av privat. Jag tycker du har så fint kök, och jag såg ditt nya fina vardagsrums bord. Ser du lagar mycket härlig god mat också,,har du upplevt att marmor är känslig mot fläckar?, du som har barn också. Jag har själv tre,,, men vill så gärna ha marmor eftersom det är så fint.kram

  1. valerieaflalo

   Hej Helena,
   Ja, visst är det fint med marmor- älskar det. Skulle vilja säga att det beror på, det blir ju lite fläckar men samtidigt så är ju marmor fläckigt i sig..
   Jag tycker att det är värt att ha marmor trots att det blir lite fläckar. Det är supersnyggt:)
   Ha en toppenlördag

 7. Hej Valerie!
  Tycker din blogg är jättemysig med en bra blandning av inredning mat och mode. Jag undrar om du skulle vilja dela med dig av dina bästa sminkprodukter?

  Ha en fin dag!
  Kram Anna

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *