Pannkaksmorgon och härliga färger!

IMG_9683

Lite nytt ifrån vårt vardagsrum. Ni som följer mig på instagram (@ valerie_aflalo) har kanske sett denna lilla förvandling som skett. Vill ju alltid in med färg på våren!

Marmorbordet har jag själv komponerat genom att köpa ett gammalt bord, byta skivan och såga av benen. Den helt underbara mattan som jag blev så kär i hittade jag på Carpetvista och är i dom mjukaste fina pastellfärger och är bara så vacker tillsammans med guld och marmor. En ny piffig kudde i rosa ombre från House Doctor och en i rosépaljett från mig.

IMG_9680

Köpte denna vackra vårbukett på Rosendal igår- var bara tvungen att köpa den! visst är det vacker?? so lovely med blandningen av videung, påskliljor, ranunkel mmm. Blir alltid så glad av blommor.

 
 

Godmorgon Lördag!

 
 

Hej vänner, hoppas att ni mår bra idag, lovar att fortsätta svara på era frågor så snabbt jag bara kan. Vi har just nu besök av min syster med familj så det är många familjeaktiviteter på agendan, så det kanske tar lite tid. men jag lovar att svara på allt.

Igår var vi på Rosendahls trädgård..ahhhh. Mitt absoluta favorit smultronställe här i stan. ( det var därför jag inte han titta in till er igår helt enkelt)

Denna lördagsmorgon lagar vi pannkakor och njuter av att vara tillsammans hela familjen. Nicoletta är här så familjen är som den ska, känns ju alltid tomt när hon inte är med oss.

IMG_9604IMG_9605

Mitt enklaste pannkaks recept är 2+2+4 dvs 2 ägg 2 mjöl 4 mjölk. Easy peasy och sååå mycket godare än att köpa färdigt. Barnen tycker att det är lyxigt att äta pannkakor på lördagsmorgnar när man har tid att njuta länge med frukosten.

 
 

Ha nu en toppendag, här blir det Skansen akvarium med alla barnen.

 
 

Kramar från mig

7 kommentarer

 1. valerieaflalo

  Paljettkudden ligger uppe i shopen nu förresten

 2. Men SÅ vackert!! Vill ha en snygg matta, tack för tips var hitta. Är mattan i sovrummet från samma ställe? Ska shoppa kudden väntat på komma in igen. Kram från Schweiz och Nina 🙂

  1. valerieaflalo

   Hej Nina!
   Vad kul att höra ifrån dig

 3. Hej, vet inte om min kommentar kom två gånger nu men..
  Hur tycker du att det fungerar att ha marmor såg du hade både i köket och nu på ditt vardagsrums bord. Blir det lätt fläckar, ?, måste man vara försiktig med allt, underlägg osv, Tack för en toppenblogg. Kram Helena

  1. valerieaflalo

   Hej hej, ingen fara:) det blir lite fläckar men inte så mycket och dessutom så är det ju en fläckig typ av sten
   Jag är supernöjd!
   Hoppas att det är svar på din fråga:k)

 4. valerieaflalo

  Hej Nina,

  Titta bland dessa:
  http://www.carpetvista.se/swe/Patchwork_Vintage/page1.html#S7QytaoutjK2UirOTFGyzrQytC62MrFSKgiGco2AfCOgrL8SkGFopWQIooHKk_2FNzlKwTgSLVmVYGECkjJetasFx6UT6KHFB_2FAFBfbS0A

  Det finns ingen som är den andra lik så det är bara att prova. Dom har världens bästa och engagerade personal som gärna hjälper till.
  Kram och trevlig söndag

 5. Viktoria

  Vad heter er fina väggfärg? Underbar!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *