Att börja dagen på bästa sätt!

bild 1 (12)

Vi hittade den gulliga skelettpyjamasen på Gap när vi var i Paris..måste erkänna att jag var något skeptisk först till detta köp men nu har jag ångrat mig. Sjukt söt på en sådan här liten donna.

Gokväll mina vänner!

Mår ni bra idag?? Hur startade eran dag?

Ni som följer mig på instagram kunde ju se hur min morgon började i alla fall… Kan man ha en bättre frukost sällskap än sötspöket själv?? Vår spex tjej, hahaha hon älskar sin pappas glasögon.

Gullunge.

bild 2 (12)

Resten av dagen har vi haft pressmöten men även skissat på nya kollektionen, alltså sommaren 2015! vi är ju redan i full gång med den och i juni ska allt vara klart..

Kanske ni vill ha några ”sneakpeeks” snart? och så har jag ju lovat er receptet på fishtacos som är så smarrigt.

Det kommer snart, lovar..

IMG_9857

 Hade en supertrevlig frukost med tjejerna från Elle och sen..

IMG_9872

  ..kom härliga Åsa från Amelia till oss. En riktig pangstart på dagen med andra ord. 

IMG_9847

 Vi har kommit på att man i dagens samhälle ( i blogg och instagram världen i alla fall) måste lägga till minst 10 min extra på mötena för fotografering och instagrammande annars riskerar man att halka efter där.Hahaha. Galen värld vi lever i som ständigt måste rapporteras. Måste erkänna att jag tycker att det är kul med instagram och att följa alla spännande människors liv som man annars aldrig skulle kunna få ta del av. Gäller dock att ta allt med en nypa salt dock..

Eller, vad tycker ni?

Kram från mig.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *