Blommor på gång

IMG_9874

Härliga Terese från Weddinginsweden.

Hello på er denna torsdag!

Måste berätta om en såå mysigt möte jag hade idag. För nu är det nämligen på gång med bröllopsfix av alla dess slag, bara 3 månader kvar ju!! Inbjudningarna är klara och detaljerna ska styras upp. Färgtemat på bröllopet är, vit, ljusgrå, guld, hudrosa,mint, svart,..gillar dessa färger ihop och det känns sååå fräscht och det svarta behövs som kontrast till allt det ljusa.

Men tillbaks till dagens möte med Terese, vår fantastiska florist. Vilken underbar tjej! Fick tag på henne på rekommendation av en vän och det känns bara så bra. Jag kan avslöja att det kommer att bli vita anemoner,luktärtor, trädgårdsrosor och lite annat fint..

Untitled-1

Gillar hur buketten ser lite brokig ut och inte så perfekt, sen är det fint att den inte är för stor och med ett och annat står som sticker iväg..

Lite bröllopsinspiration till er som går i dessa tankar kommer mer nu dom närmsta veckorna, måste ju verkligen sätta igång med allt nu. Tar gärna emot olika tips från er också.

Stor kram och ha en härlig kväll.

7 kommentarer

 1. Jennys_matblogg

  Underbar bukett!!
  Ska bli jätteroligt att läsa om er bröllopsplanering! Även om det är 6 år sedan jag själv gifte mig 😀

  Kram

  1. valerieaflalo

   🙂 Kram till dig!

 2. Hej!
  Brudbuketten på bilden var just vad jag också gillar.
  En sak undrar jag, du kanske inte heller tycker om, ballonger på bröllop.
  Dom är med i nästan alla bröllopsbilder. Tycker kanske att det ser lite billigt ut.
  Men alla tycker olika.
  Ha det fint, Annikki

  1. valerieaflalo

   Hej Annikki,
   Jag tycker att det är fint ibland men det krävs nästan att dom är stora och runda och har helium i sig. Jag har några planer för just ballongen som jag ska visa upp snart.
   Trevlig helg!

 3. Åh vilken härlig känsla!

 4. Allt känns helt rätt,älskar själv blandningen mellan Western,Key West,California style som jag tycker påminner om dina inspirationsbilder.
  Gifte mig själv för 3 år sedan med efterföljande trädgårds bröllopsfest med trubadur, runda bord och runda rislampor i olika nivåer i superfint trädgårdsstält. Länsade varenda loppis på spetsdukar och kristallvaser och gamla ramar under våren. Satte bordsnumren i ramarna och placerade ut på borden. Du har en fantastisk smak,det kommer bli så fint! Lycka till!

  1. valerieaflalo

   Kul! Tänkte göra precis detsamma! Har redan samlat på mig fina glasflaskor att ställa på borden. Tänker ha 3 olika höjder på småbuketter.. Ska visa mer sen. Galet mycket att fixa är det i alla fall! Men roligt

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *