Med solen i ansiktet

IMG_9888

 Äntligen fredag!! och soool!

Hur mår ni kära vänner idag?? vad ska ni göra i helgen?

Blev så glad när solen lyste i morse och fåglarna kvittrade när jag gick till jobbet. Har nämligen börjat gå till jobbet, den perfekta vardagsmotionen tycker jag. Det är bara slänga på sig gympaskorna och gå.

Idag jobbar vi med design och ljuset strömmade in i rummet vi sitter i. Jag var bara tvungen att ta en liten paus och rikta ansiktet mot solen och drömma om sommaren bara en liten stund.

IMG_9898

IMG_9899

IMG_9901

Kör en osminkad fredagslook idag med endast mascara.  Min topp finns att hitta här och är så underbar och skön med fina små guldnitar runt ringningen.  Hudrosa,gult,creme…superfina färger till vita jeans i sommar.

Nu blir det styrelsemöte för mig sen hem och hämta min lilla Bianca, köpa blommor och ta helg med min lilla familj.

Önskar er en härlig fredag!

Kram

4 kommentarer

 1. Visst är det underbart med sol 🙂 tyvärr har det blåst väldigt mycket här men ljuset ger en helt annan energi iaf!
  Trevlig helg
  Kram Ulrika

  1. valerieaflalo

   Blir som ny av lite sol! Önskar dig en härlig lördag!
   Kram

 2. Valerie, skickar du kläder till USA? Kram!

  1. valerieaflalo

   Ja! Absolut:)
   Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *