Gokväll

IMG_9947

Gokväll min kära vänner!

Har ni haft en bra helg??

Jag har tankat energi med min familj hela helgen, därför har det varit lite lugnt på bloggfronten. Men, nu är jag här..bara det att det ibland tar längre tid mellan inläggen. Hur som helst så är jag så glad att just du tittar in i kväll:)

Helgerna är heliga för mig och i första hand spenderas dom med familjen och sen med vänner. Det blir så när vardagarna är fyllda av måsten och jobb, min man  och mina barn är det viktigaste jag har. Vill ju inte missa något kul som barnen säger eller gör för att inte tala om gemenskapen man bygger tillsammans. Är så lycklig att jag har dom. Var under en lång tid ensam med min äldsta dotter, Nicoletta men nu är vi en familj igen. För mig är den kärleken bränsle till allt jag har och allt gör i mitt liv.


IMG_9934

 Pappas styling idag som han kallar ”fäshion” hahah, gillar;) Hm skor, jeans från Gap och jacka Hm.

IMG_9930

IMG_9939

Utanför vårt maffiga vita hus i stan. Solen lyser verkligen alltid på ”vår” sida och gör lägenheten så ljus och härlig. Min scarf kommer ifrån Kenzo och den mysiga tröjan från Davida cashmere. Kappa Moschino, jeans Acne., solglasögon Miu-Miu. Enkel och casual denna söndag.

Den här helgen är min äldsta älskling hos sin pappa, men i morgon kommer hon tillbaka till mig och då är vi tillsammans igen hela familjen.

Önskar er en fin söndag kväll!

Kram

7 kommentarer

 1. Alexandra

  Älskar verkligen din stil på inredning. Vi ska måla om vårat vardagsrum och jag älskar den grå nyansen ni har på era väggar. Vad är det för färg nummer? Jätte tacksam för svar!

  1. valerieaflalo

   Hej Alexandra, Tusen tack, kul att höra! vår grå färg blev verkligen perfekt tycker jag. Stålgrå och absolut inte lila eller blå som det kan bli. Vi gjorde såhär: färgen är köpt på Nordjö och är en blandning av 1000 och 1500 med glans 7. Be dom blanda åt dig i butiken 🙂
   Kram och lycka till!

 2. Godmorgon!
  Man måste verkligen passa på att ta alla stunder man kan med sina barn och familj för rätt som det är har dom blivit stora så du gör helt rätt 🙂
  Hur långa blir dina morgonpromenader till jobbet?
  Kan inte du berätta hur en typisk Valerie mat dag kan se ut frukost/lunch/middag/mellis, skulle verkligen behöva lite inspiration och ny tänk 🙂
  Läste att du tänk träna på sats är det pass eller gym du går på då och hur ofta tränar du själv och hur ofta med PT?
  Ursäkta för alla frågor!
  Du har en härlig blogg med massor av inspiration och känsla!
  Önskar dig en bra start på veckan
  Kram Ulrika

  1. valerieaflalo

   Hej Ulrika!
   Tusen tack för din fina ord. blir så glad att du tycker om att läsa här.
   Ja, tiden går såå fort och plötsligt är dom stora, precis så som du skriver. Min äldsta fyller 8 så jag förstår vad du menar.
   Mina promenader till jobbet är ca 20 min enkel väg, men ibland längre om jag lämnar på dagis/ skola. Återkommer i ett annat inlägg om en typisk dag 🙂 bra idé! Har massor av bra mellis tips. Tränar oftast själv på Sats men ibland med en pt som min man känner. Gillar att dom har barnpassning men den blir tyvärr snabbt full på helgerna. Gick tillbaka en timme senare och då gick det bra.
   Kram till dig

 3. Så otroligt söt hon är lilla Bianca! Vilka ögon! 🙂

 4. Hej, så trevligt att läsa din blogg! Vill dock säga att jag fastnade i vad du skrev om att vara ensam med din äldsta dotter. Visst finns det olika slags familjer och även en ensamstående mamma med barn är en riktig familj

  1. valerieaflalo

   Hej, förstår precis vad du menar och håller med dig till fullo. En familj består inte nödvändigtvis i tvåsamheten mellan vuxna utan kan såklart se ut på många sätt. Jag hade min äldsta dotter varannan vecka efter ett tag och då blev det ensamt och tomt de dagar hon var borta. Det var nog mer det jag menade. Stor kram till dig!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *