En lovely tisdag

IMG_0021

Heeeej,

Har ni en mysig kväll??

Har precis slagit mig ner i soffan efter en lång dag. Har haft en fin vän och hennes barn här på besök, ätit pasta Carbonara, babblat och skrattat åt hur mycket man har att göra när man är småbarnsmamma mitt i karriären. Så skönt det är att ha vänner som man bara kan prata om allt med!

Dagen hos oss började såhär..

 Vaknade vid 6 av ett litet ”hej mamma” Bianca klättrar över mig i sängen så det är lika bra att gå upp. Tänkte att idag är det ju våffeldagen så jag svänger väl ihop en smet då..ajaj. Regel nr 1 ha inte bråttom..Efter en del om och men ( och bara liite gnäll)  fick jag ihop detta:

Ta Da!!

IMG_0039

Kanske inte världens finaste men så gott!

Gillar att äta mina våfflor med iskall glass och färska hallon! gärna en klick grädde också men det hann jag inte vispa. slurp sa det.


IMG_0040

Har ett superfint old school våffeljärn från gamla anrika Skeppshult som (som jag hittade på köksprodukter.se) är vackert och gör frasiga goda våfflor. Viktigt att inte snåla på smör, det är hela grejen.

Stor kram till er!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *