En dag hos mig..

IMG_8817

 Hej alla fina läsare!

Hur mår ni idag??

Drömmer mig tillbaks till Paris och dom härliga dagarna vi hade där. Tänkte att ni också kunde få se några av dom bilder jag inte visat för er förut och få lite ”Paris vibes”.

Ni är flera som frågat hur en typisk dag ser ut för mig och det är ju verkligen en bra fråga! Alla dagar är nämligen helt olika och ingen den andra lik. Det är ju en del av det som jag verkligen älskar med mitt jobb, hur jag ena dagen jobbar med design för att nästa dag planer mässor eller  jobbar på ett nytt butikskoncept. Men ni kanske vill veta mer även av hemmarutinerna??

IMG_8826

IMG_8832

  Chloé korna är to die for..

IMG_8835

 Inne på Chloés butik i Paris, heelt fantastisk vacker i sobra pastelliga färger som jag ju älskar. Elegant och vackert med guld, ingen av hav väl kunnat undvika min förkärlek till denna metall. Älskar lampan och boxarna! Trappan ska vi inte tala om. Vilken drömbutik..

IMG_8839

Finns så mycket vackert och gott överallt!

Men nu tillbaka till min dag 🙂

Det brukar börja såhär…eller slutar dagen någon gång..? Alltså jag menar att denna lilla dam bestämmer det mesta hemma hos oss just nu. I alla fall när vi ska sova och inte..

IMG_9761

Jag och min man hjälps åt på nätterna med Bianca dvs att vi tar ungefär varannan natt, hon vaknar normalt sett 1-2 ggr på natten och vill då att man ska ligga bredvid henne. Vid 6.30 går vi alla upp för då vaknar Bianca, då ska barnen göras klara för skola och dagis. Skolan börjar 8.10 och då måste alla barn vara på plats.

På morgonen går det undan hemma hos oss, Johan brukar göra frukost och jag klär på barnen..Sen svänger jag ihop min egen look som oftast går mycket fort.


IMG_8486

”Little miss boss”

Väl inne på jobbet behöver jag först en stoor kopp kaffe. Sen är det genomgång med kollergorna på vad som händer idag, möten och planering. Vad händer i butiken, webshopen? Design, uppdatering på vart alla tyger är till produktion av kollektioner. Leveranser? Nya ideér, mail?

Just nu jobbar vi med design så då går jag och Sophia igenom skisser och pratar med våra mönsterkonstruktörer som alltid har många frågor. Modeller ritas ut och provas av en efter en hos olika tillverkare. Lunch. Oftast på kontoret och någon god sallad eller om jag har kvar middag från kvällen så blir det det. Oftast något möte av olika slag, kanske en intervju och så bloggar jag lite.

Dagen fortsätter med idéer och skisser på nya teman och kollektioner. Modeller ritas klart i datorn och produktions papper görs för att underlätta produktionen. Sen brukar vi prata ihop oss kring våra finanser, hur ser betalningarna ut? fakturor?

Ja, jag kan fortsätta i en evighet men plötsligt är det dags att gå och hämta på skola eller dagis. Just idag hämtar Johan på dagis och jag i skolan för på onsdagar är det dans för Nicoletta.

På kvällen äter vi alltid middag tillsammans myser och leker eller läser läxor en stund innan det är dags att natta barnen.

Just ikväll när barnen somnat så ska jag förbi NK, det är ju en kundkväll där och jag säljer ju mina plagg på NK Studio. Skulle vara kul att träffa er så kom gärna förbi och säg hej.

Japp, det var i mycket stora drag min dag.

Var det som ni trodde;)??

Kramar

4 kommentarer

 1. Marielle Winkler

  Vilka underbara bilder från Paris, jag smäller av på Chloe butiken. Den är ju helt magisk, jag älskar också färgerna <3 Och vilka underbart söta barn du har 🙂
  Ha en fin kväll!
  Kram,
  Marielle – http://www.mariellewinkler.devote.se

  1. valerieaflalo

   Har du vägarna förbi Chloe´så gå in!! Hur fint som helst-Love love love den butiken. Tack, jo dom är gulliga. Oftast i alla fall! Haha
   kram

 2. Kul att få inblick i din vardag! Ska faktiskt till Paris i maj så underbart med lite Paris tips! Förresten, har ni gjort klart era bröllopsinbjudningar? Hade varit kul att se hur de blev… 🙂
  Tack för en inspirerande blogg!
  Kram N

  1. valerieaflalo

   Ja! det är klart att du ska få se dom 🙂 Återkommer med det. Ha det så skönt i Paris, ska försöka sätta samman en liten guide för det är fler som frågar. Är ju stor skillnad när man fått något rekommenderat i stället för att leta sig fram själv.
   Kramar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *