Ett nyttigt kvälls snack

IMG_0055

 Hello!

Nu undrar jag om du är precis som jag??

Tycker ju att det är ganska lätt om dagarna när man är på jobbet att hålla sig ifrån socker och massa snacks. ( ok, inte alltid då;) Det är först på kvällen när man får en stund att koppla av som det blir jobbigt. Då går jag där och letar i skåp och lådor efter tänkbara godsaker som jag kanske glömt eller gömt.. Vi brukar aldrig ha en massa gott hemma under veckodagarna utan sparar oss till helgen. Nu har jag i stället börjat göra nyttiga snacks som jag tänkte dela med mig av. Här kommer ett av dom.

Kanske du också gillar detta smarriga tips..

IMG_0054

 Mixa frysta hallon, pumpakärnor, turkisk youghurt, 1 tsk madelpasta, 1 tsk kokosnötsolja- that´s it! snabbt, gott och nyttigt. Blir precis som glass med en lätt kokos/hallon smak.

 

IMG_0059

 Kram på er och ha en skön kväll!

Vi ses i morgon och då är det ju bästa dagen- FREDAG!

Kram

2 kommentarer

 1. God morgon, äntligen fredag 🙂
  Tack för ett snarrigt tips! Jag är usel på kvällarna och trycker i mig allt för mycket socker så gärna fler tips 🙂
  Hur många ggr i veckan kommer du i väg och tränar? Är det pass eller gym som du gillar bäst?
  Jätte kul att du vill dela din dagmed oss och att du alltid ger oss inspiration i vår vardag!
  Du får gärna dela fler nyttiga/bra mat och mellanmåls tips vid tillfälle!
  Önskar dig en underbar helg och en bra star på dagen!
  Kram/ Ulrika

  1. valerieaflalo

   Såå skönt!! Lovar att komma med fler tips..har ett supergott på g. Försöker träna ca 2 ggr i veckan men det är ibland det bara blir 1..Går till jobbet fram och tillbaka det är bra i alla fall. Gillar både pass eller att träna själv. Har det lite lyxigt med en man som är utbildad pt och får mycket hjälp av honom. Men, oftast tränar jag själv.
   Kramar och ha en härlig helg du med!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *