Vilken helg!

IMG_0099

Hej vänner!

Äntligen tittar jag in till er. Förlåt söta ni..

Har ni haft en bra helg??

Jag har varit så dålig på att hälsa på er i helgen…men här har det körts på i hundranittio med massor av aktiviteter! Nicoletta har haft en klass kompis på besök och det har fixats och donats, så vi har haft ett späckat schema.  Först fredagsmys (som barnen älskar, brukar ingå grillning av marshmallows..) och igår var vi på Fyrishovs äventyrsbad i Uppsala vilket kan vara ganska tålamodsprövande och uttröttande .Haha. Jag däckade i soffan när jag skulle skriva till er för jisses så trött jag var när vi kom hem..det blev bara zzzzzzz här. Haha. På tal om det så..

Måste berätta om mina nya sköna sängkläder från Beach House, som jag fick av mamma i tidig påsk present! Men alltså, jag har ju sett dessa på några andra bloggar tidigare men aldrig provat själv. Herregud säger jag bara, vad gott jag sovit, riktigt sköna och så mjuka är dom, precis som att man haft dom i sängen i alla år. Fast på ett bra sätt…Mysigt mysigt tycker jag 🙂

Gillar hur det just nu är så pastelligt och harmoniskt i vårt ljusa sovrum med grått, blått, rosa, vitt, orange och liite guld. Kul att ändra om lite och på ett snabbt sätt med lite nya kuddar och sängkläder kan få en ny fin stil.

IMG_0090

IMG_0123

Vårt ljusa och soliga sovrom!

IMG_0108

IMG_0129 IMG_0113

Hittade några fina kuddar på Boretts webb butik för ett tag sen som nu passade perfekt till mina nya lakan och guld/rosa kudden från mig. Fint att få in mer blått i sovrummet tillsammans med allt det gråvita, det blir lugnande och harmoniskt. Även några av boxarna hittade jag där. Vill åt det pastelliga, fräscha nu och små detaljer som tex boxar gör att man lätt kan flytta runt och ändra atmosfär i rummet. Har även skaffat mig en till ny Tine K lampa som jag gått och suktat efter ett tag, hade ju bara en förut, men slog till på ytterligare en nu. Inreda.com är det som säljer dom för er som mailat och frågat, även min fina säng gaveln kommer därifrån.

(psst…någonstans i rummet finns även något nytt fint som ska vara med på bröllopet och som jag ska ha på mig…se om du kan komma på var det är??))

IMG_0102

IMG_0096

IMG_0151

Mina gullisar!

Här är det kuddkrig på gång. Det är så mysigt att trots 6 års ålders skillnad så kan tjejerna leka tillsammans, jag blir så glad i hjärtat att se dom glada ihop, mina fina små änglar!

I dag har vi även haft brunch med bröllops planering med våra toastmasters på bröllopet. My god vad mycket det är som ska planera och filas på..mycket mer än man kan tänka sig. Det är först när man skriver körschemat som man kommer på hundra miljoner små detaljer som måste fixas. Pust. Men så kul det ska bli- längtar längtar längtar!!

IMG_0289

IMG_0284

IMG_0286

IMG_0292

 Är liiite stolt över mina eggs Benedict som jag gjorde idag.. får återkomma med recept på dom. Har aldrig gjort det förut och det var inte alls så svårt som man kan tro. Ett litet söndagstips från mig alltså som dessutom passar perfekt på påsk lunchen.

Vi hade även scrambled eggs, bacon, skivad ananas och mango och en helt fantastiskt god smoothie som Johan gjorde. Han gjorde för övrigt allt annat också min fina man.

IMG_0291

IMG_0294

Äggulan blev precis sådär rinning och krämig som den ska vara..Hollandaisen syrlig och precis rätt i konsistens. Blev väldigt lyckat så det kommer jag göra igen!

Nej, nu så blir det söndagsfilm och mys i soffantror jag efter en lång och rolig helg!

Ta hand om er så ses vi i morgon.

Kram

5 kommentarer

 1. Marielle Winkler

  Vilket underbart inlägg! Jag älskar ert sovrum och de fina färgerna. Tänkte fråga vart de små glasvaserna du har på sängbordet kommer ifrån? Har letat efter något liknande! Jätte fina 🙂

  Kram,
  Marielle – http://www.mariellewinkler.devote.se

  1. valerieaflalo

   Hej, vad kul att du tittar in! Ja, glömde skriva det. Dom är köpta på Svenskt Tenn och finns i två storlekar. Men det finns budget vaser att köpa på myrorna som också är fina. Kram!

   1. Marielle Winkler

    Tack söta! Misstänkte att dem kunde vara därifrån 🙂 Då får det bli en sväng till Svenskt Tenn i helgen! Kram

 2. alltvityckerom.blogg.se

  Fantastisk Egg Benedict!

  1. valerieaflalo

   Grymt gott! du måste prova 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *