Nu ska ni få fler favoriter från mig.

IMG_0221

En hyffsat osminkad jag denna måndagsmorgon. Blev lite mascara sen ut genom dörren..går ju fort på mornarna hos oss 🙂

Hello måndag!

Hur mår ni idag?

Det är fortfarande så varmt och skönt ute vilket känns helt fantastiskt! Tänkte bjuda på några av mina favorit krämer i dag och visa upp sådant som verkligen funkar enligt mig. Har provat så mycket genom åren och tycker att vissa produkter är bättre än andra. Ni är många som undrat över just detta så jag vill gärna ge er mina tips.

Bla detta kan man hitta i mitt badrums skåp..


IMG_0212

Börjar från vänster:  Deo från La Roche -Posay innehåller inga tungmetaller vilket är viktigt för mig. Shampoo från Davines, doftar ljuvligt och funkar toppen för mitt hår. Mask från Bioline är den bästa askungekrämen, huden blir slät och fin. Perfekt uppfräschning innan man lägger en makeup. Ögon creme från Estelle&Thilde stramar upp och hjälper faktiskt även på sikt. Återfuktande ansiktsmask som jag använder nästan varje dag från Akademikliniken Pro-Lipid. En annan uppfriskande mask kommer från Nuexe som gör huden dunderslät! Dagcréme från Bioline, reveillance, är verkligen mjukgörande och återfuktande. Min mirakel creme kommer från Athena och ger ett litet lyft till huden tycker jag, känns mycket spännande denna produkt som man ska använda i 5 veckor innan färgigt resultat. Jag har använt den i 2 veckor och är redan nöjd.

Biodermas(köpt i frankrike) ansiktsvatten tar bort allt smink på en bomullstuss, utan minsta besvär tar jag bara den över ansiktet på kvällen, jag behöver inte ens tvätta ansiktet efteråt. Superbra om man har lite ork men vill hålla hyn fräsch. Emma Sjöberg har gjort en boost med återfuktning som känns så bra. Tar lite av den innan jag lägger min dagcreme från Bioline.

IMG_0207

 Höll på att glömma min bästa brun utan solcreme som kommer ifrån Clinique. Bästa färgen tycker jag.

IMG_0202

IMG_0204

Så här organiserar jag mitt smink i badrums skåpet. Det blir lätt att hitta bland sina produkter när man ställer upp allt i olika små vaser. Dessutom så håller man allt fräscht och snyggt och har inte mer än man behöver framme. Återkommer med mina smink favoriter lite längre fram!

Japp, det var några av mina tips till er denna måndag. Kanske ni har något annat tips att dela med er av till mig.

Kram från mig

7 kommentarer

 1. Vad roligt att du delar med dig om dina tips 🙂 väldigt uppskattat!
  Ett tips är kokosolja det fungerar till allt, jag smörjer tom ansiktet med det och har redan sett positiva förändringar på bara 2 veckor. Mvh Ulrika

  1. Hej ulrika,
   kan du berätta mer om hur du använder kokospljan? Nyfiken!

   Mvh
   Mary

   1. Ulrika

    Använder den till matlagning, min dotter har lite torreksem och blir lätt röd runt munnen om hon varit fuktig när det är kallt och då är den toppen 🙂 sen använder jag den efter mina dagliga hudvårdsrutiner och smörjer hela kroppen och ansiktet och ser stor skillnad på kort tid i ansiktet och är på kroppen minskat. När en liten finne kommer vid PMS så smörjer jag extra på den och det hjälper!

 2. Hej, jag har också hört massa positivt om kokosoljan, att den ska vara väldigt bra mot det mesta. Suger om mig all just nu, haft problem med torr hy i några månader. Försöker använda naturliga produkter nu. Väldigt fint du har det i ditt skåp Valerie, och kul och få se vad du använder!

  1. valerieaflalo

   Jag använder kokosolja i min smoothie 😉 supergott!

  2. valerieaflalo

   Det finns ju massor av bra oljor att använda. Jag använde mandelolja i ansiktet under lång tid och det funkade verkligen jättebra. Min hud blev fin och slät. Bra hustrix.
   Kram

 3. Å vad spännande med några sminkfavoriter framöver, du är ju alltid så snygg!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *