Gott gott

IMG_0357

Tuna rolls! Så smaskiga rullar som finns på min favorit sushi i Vasastan just nu, Izakaya itamae.

Tjingeling!

Hur mår ni idag? Idag är J hemma och vabbar med Bianca som återigen har blivit förkyld. Alltså, hon hinner ju knappt bli frisk förrän hon är sjuk igen. Ni som har barn, är det samma för er??

Sitter på mitt kontor och skissar och jobbar för fullt med nya kollektionen, tycker ju att det är just detta som är den absolut roligaste tiden i mitt arbete. När jag kan få bestämma allt mellan himmel och jord vad det är jag vill göra.Sväva ut helt fritt utan hämningar.. Önskar att jag kunde visa lite av vad vi håller på med just nu men allt är ju lite av en hemlighet och innan visningen i augusti.

Här är ett litet hörn från mitt moodboard i alla fall.

bild 1 (17)

Vad hände med våren?? Kallt och grått är det ute. Lyxade till det lite extra i morse och köpte en latte med mig från Fabrique, måste se till att sätta guldkant på tillvaron även när solen inte skiner.

KRAM

3 kommentarer

 1. Hon är för liten för förskola, här kommer lite läsning och fakta om ni är intresserade… All forskning visar att gruppbaserad omsorg är negativt för små barn, de blir sjuks, mer aggresiva, större risk för beteendestörningar, mindre empatiska, hörselproblem, mm, mm.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2275962/A-generation-little-savages-raised-nurseries-daycare-linked-aggression-toddlers.html
  http://www.tv4.se/nyhetsmorgon/artiklar/fostrar-sverige-europas-olyckligaste-barn-5023798504bf727087000005
  http://www.hemmaforaldrar.se/Ahnert%20TV2.pdf

 2. Den där sushin ser ju bara ”to die for” god ut.. mmmmmm

 3. Ser så läckert ut!

  fashionated.net

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *