En jordgubbsdröm

IMG_0923

 Hej igen,

Kunde inte låta bli att titta in till er igen. Svängde nämligen ihop den här drömmen alldeles nyss och den vara bara såå god. Måste erkänna att jag hade planer på att vara lite mer pysslig i helgen men det fina vädret har ju gjort att vi är ute så mycket om dagarna att det helt enkelt inte funnits tid. Men tid till den här lilla godsaken har man för att det går på ett kick.

Man behöver bara:

Jordgubbar

Mynta

Vaniljglass

Grädde

Rosa maräng/macroner ( köpte dessa på NKs mataffär)

Blanda ihop och på några minuter har man gjort en dessert som dessutom är vacker att se på.

IMG_0927

Enkelt och gott!

IMG_0918

Dessa små godbitar var förövrigt riktigt smarriga och kommer nog inte att bli långvariga i mitt skafferi;)

Japp, det var kvällen två snabba tips från mig, hoppas ni gillar.

Kram

2 kommentarer

 1. Det ser ju helt fantastiskt gott ut! Undra om man kan hitta rosa maräng/macroners någon annanstans för det där vill jag gärna prova?!
  Har du några goda förslag på frukosttipps en stressig vardagsmorgon?
  Jag och min familj har också varit ute hela dagen så nu ligger jag efter i alla mina ”fixar” planer som var tänkt att hinna med under ledigheten. Men visst är det såå underbart med det här vackra vädret 🙂 tack för en fantastisk blogg och att du låter oss ta del av ditt liv!
  Kram

  1. valerieaflalo

   Hej Ulrika, prova att googla på namnet på macronerna..det kanske finns på något annat ställe:) Våra morgnar är alltid stressiga hos oss, haha, så det brukar bli en hederlig macka med skinka och ost och en kopp kaffe till mig. När jag tröttnat på det så har jag precis hittat Pauluns gröt. Den finns i en grön kartong och är så snabb att fixa. 5 min på spisen med lite vatten sen i med kall mjölk. Supergott.
   KRAM V

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *