En fin surprise

IMG_1172

 Har ni sett vilka underbart vackra ägg! och- nej, dom är inte målade!

Hello på er idag.

Ok, jag vet att påsken är över men jag måste bara visa vilka vackra ägg jag fick av min fina desigassistent Sophia. Äggen kommer ifrån Vemdalen där hennes familj bor och deras egna gård. När man bor i stan som vi gör är sådant här värsta lyxvaran och det är inte klokt vad man kan bli glad för några ägg. Hur som helst, i kväll var det dags och jag valde att pochera dom eftersom ni vet att jag ju har snöat in lite på just det.

Tänkte att dom här äggen måste ätas och lagas med omsorg så i kväll blev det en tonfisk alá Nicoise. Till det gör jag alltid min goda franska senapsvinaigrette på dijonsenap, citron och olivolja.

IMG_1182IMG_1186IMG_1189IMG_1183

Ett nästan klart ägg..

IMG_1179

Ha en mysig kväll nu!

Kramar

2 kommentarer

  1. Ah, ser helt galet gott ut! Måste testa snarast! 🙂

  2. Uhm det ser lækker ud, mon man kan lokke opskriften ud af dig :O)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *