Gårkvällens outfit

600


 Jag och min love, bild lånad från Expressen.se från igår kväll.

Tjingeling fredag!! Hur underbart är det inte idag??

Sol-härliga människor-och FREDAG..

Just nu pågår det utförsäljning här på kontoret och wow så många ni är som kommit hit! verkligen kul att träffa er alla. Det finns massor av fint kvar…även om det börjar sina lite i våra gömmor så det lönar sig att komma förbi.

bild 4 (10)

bild 1 (19)

 Igår var vi ju på Mh mans nyöppnade butik på Norrmalmstorg bara för killar. Känns som att det har saknats detta för killar och jag måste säga att jag blev imponerad av det breda utbudet och den snygga lokalen. Tror verkligen att det kommer att gå finemang, men å andra sidan, det gör det ju alltid när HM är inblandat. Duktiga som dom är.

Blev fotograferad av fotograf Eero precis när jag skulle gå hem så här kommer några fler bilder från igår.Byxa,  topp och kavaj finns i shopen och på Mood.

ERO_8131 copy

ERO_8122 copy

 Ha nu en toppen fredag så ses vi i morgon!

För oss blir det en heldag på Gröna Lund, har en lite tjej därhemma som lääängtar ihjäl sig. Ska bli mysigt.

Kram

4 kommentarer

 1. Superfin outfit! Gillar verkligen byxorna!

  1. valerieaflalo

   Tusen tack! Trevlig kväll!

 2. Marielle Winkler

  Supersnygga du!! 🙂
  Jag har en fråga angående något helt annat 🙂 Jag vett att du tidigare berättat att du har målat ditt Ikea-köksbord i kritvit då det varit lite offwhite från början. Vi har också detta bordet och jag är sugen på att göra detsamma och undrar vad du använde för färg för att få det så där kritvitt och snyggt?
  Stor kram,
  Marielle – http://www.mariellewinkler.devote.se

 3. Browneyedgirl

  God morgon 🙂 Önskar jag hade bott närmare, kan tänka mig att där fanns många fynd.
  Ha en härlig lördag….och du, vilka snygga byxor 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *