Det där med Bh storlek

Lindex bra-volution - Lindex models

 Hej igen alla tjejer därute,

Tänkte bara att jag skulle tipsa er om ett nytt koncept som Lindex lanserar i nästa vecka. Bravolution heter det och ska hjälpa oss tjejer att hitta rätt bh storlek. Såå bra och otroligt välkommet enligt mig som alltid har haft massor av olika sizes och egentligen aldrig hittat MIN storlek. Det kan i och för sig delvis bero på två graviditeter där man gått upp och sen ner vikt. Gissar att jag inte är ensam om detta problem. Lite kul är även att Lindex använde sina egna medarbetare i den här kampanjen. Skönt med lite mer ”vanliga” tjejer i reklamkampanjer också och inte bara så ”modelligt” och stereotypt.

Ska bli spännande att få veta mer om detta koncept och kanske en gång för alla få reda på min size och aldrig behöva svettas runt bland alla underkläder och prova ihjäl mig.

b3662f9f9c3125f2_org

Lindex bra-volution - Lindex models8ce442d953fcf7f0_org

Den 5e maj lanseras konceptet så håll utkik efter detta tjejer, kommer att bli toppen!

Kram

4 kommentarer

 1. Hej!
  Men vad bra 🙂 jag får aldrig till det där med storleken så det blir spännande att se hur konceptet blir.
  Hoppas du kryat på dig och att du hunnit vila mellan allt fix.
  Kram// Ulrika

  1. valerieaflalo

   Ja, spännande tycker jag! ser fram emot att få ordning på detta!
   kram

 2. Browneyedgirl

  Låter ju jättebra 🙂 Jag hittar heller aldrig rätt storlek, är ju en djungel 🙂
  Hoppas du mår fint. Ha en härlig söndag <3 kram

  1. valerieaflalo

   Ja, tycker alltid att jag köper fel så nu ska det bli fint att veta vad man ska ha. Ha en härlig söndagskväll!!
   Kramar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *