”The arch”

132576-wedding-arch-decorations

Så romantiskt och vackert med allt det vita, rosbladen på gången ..tyget på sidorna..såå avslappnat och fint. Kanske lite för stora buketter mitt uppe på men åt detta hållet i alla fall.

Hej på er!

Ja, då var det måndag igen, helt ok tycker jag faktiskt.

Det har varit så mycket ledigt att det kliat lite i fingrarna att få gå tillbaka till den något mer normala vardagen. Tycker ju att vardagen är riktigt härlig den också. Har fått massor gjort den här långhelgen i alla fall och igår var vi ute hos Johans pappa som ska snickra vår bröllopsbåge. Yes, jag har en mycket händig blivande svärfar och det är jag ju förstås väldigt glad för. Han också ( hoppas jag;), känns som att han tycker att det är ett kul projekt.

Nu ska jag ju inte avslöja för mycket men som jag berättat tidigare så ska vi ju ha vigsel utomhus ( ni har lovat att hålla alla fingrar och tår för en dag utan regn…det är väl det man får önska sig i alla fall.) Högt uppe på en höjd med Mälaren som utsikt under syrenträd ska vi vigas. Själva vigselplatsen är en så vacker plats och vi ska ha en ”båge” med tyll som blåser i vinden, rosblad på marken härlig musik.

Hela platsen måste ju byggas upp då det just nu bara är natur runt omkring. Och det finns ju så mycket inspiration!

Tycker att alla dessa är fina på sitt sätt men vår blir såklart inte exakt så här..ni få se sen..

unnamed

wedding-arch-ideas-pictures-zdrk7tkf modern-parker-palm-springs-wedding-modern-outdoor-wedding-ceremony

wedding_arches_1

 Enklast är nog vackrast tycker jag men ni som letar efter just detta fick ju lite inspiration nu. Vi kommer att satsa på en vit träbåge, vit tyll som fladdrar i vinden, vita rosblad längs gången och blommor i stora vaser runt omkring. Jag har en jätteduktig tjej som jobbar på Wedding in Sweden som ska hjälpa mig att få till det hela så det känns tryggt.

IMG_1267

Lite hemligheter som jag pysslade med igår…

IMG_1271

Hahaha, ser ju verkligen ”glamoröst” ut… med snickarverkstaden i bakgrunden. Men, det kommer att bli bra och hur vackert som helst. Lite kul att se före och efter bilder tänkte jag.

IMG_1273

Provar lite olika ideér här fram och tillbaka. Kan ju bli fint att hänga lite löööve mitt på kanske..hmmm.. vi får väl se vad det blir. Ska måla den i vitt eller guld men vet inte ännu. Nja, fint tror jag hursom.

Ok, vänner. Vi ses snart igen, slut på lunchen nu och här finns det saker att fixa.

Kram

5 kommentarer

 1. Så roligt att du delar med dig med av er bröllopsplanering. Det ser underbart vackert ut! Ska bli så härligt att följa 🙂

  1. valerieaflalo

   Ja, vad kul att du tittar in och följer med på mina bröllopsplaner!
   Kram och ha en fin kväll

 2. Vi ska också gifta oss i sommar och jag går i samma tankar angående dekorationer, blommor och liknande 🙂 Mys! Guld tycker jag bryter av fint mot det vita så inte allt blir vitt, vitt, vitt. Eller varför inte i en av era tema-färger? 😉 Kul att få följa!

 3. Vad härligt med all planering för en sån underbar dag! Låter som det kommer bli helt magiskt 🙂 älskar själv det enkla men endå få det personligt och romantiskt. Längtar tills det blir min och min sambos tur. Kram och ska bli kul att följa din resa till din underbara dag!

  1. valerieaflalo

   Hej hej, jag förstår att du längtar, det är så så kul att planera allt! Hoppas att du får lite inspiration av mig nu då:)
   Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *