Nya bra-volution

sponsorskyltlindexIMG_1328

Hello tjejer! Hur mår ni idag?

I morse var jag förbi Lindex otroligt snygga showroom mitt i city, på en mysig och fint arrangerad pressfrukost! verkligen lyxigt att få starta dagen med smarrig frukost på fruktsallad, färskpressad apelsinjuice och yoghurt med granola.

Helt i min smak!

Idag lanserar ju Lindex sitt nya koncept ”bra-volution” som jag berättade om för några dagar sedan. Det känns som ett jättebra och tidssparande sätt att hitta sin passform. En gång för alla provar man ut sin size och sen har man ”sin” modell och storlek. Huuur bra som helst och så lätt. Prova en gång och sen inte mer..låter som en dröm för mig som alltid är påväg och underkläder ska ju vara enkelt.


IMG_1329

Träffade flera härliga bh-intresserade tjejer där bla annat Carin da silva, Linda Sundblad och Emma Danielsson. Lite roligt att vi alla hade samma erfarenhet att man faktiskt inte säkert vet vilken storlek man har. För det ska ju gå fort i vardagen så tid finns ju inte alltid att prova. Är det samma för er?? Jag har ju dessutom oftast har två barn i släptåg som inte gillar att gå i butiker.

IMG_1336

 Lindex showroom var fräscht och fint och jag såg flera saker som jag blev lite sugen på bla den här fusk pälsen. men även ett par grå/svarta jeans med snygga zips lite Isabell Marant stil. Mycket snyggt.

IMG_1322

IMG_1335IMG_1332

Härliga och inspirerande tjejer från Lindex.


IMG_1338

IMG_1337

Ok, nu kanske du är sugen på att få veta hur man gör..:)

Så här går det till:

Lindex har tagit fram 6 nya siluetter och 13 olika modeller, alla med olika skärningar och kupor. Väldigt överskådligt och bra presenterat på en vägg, dessutom är personalen alla utbildade i området. Man provar ut vilken eller vilka modeller som passar och sen kör man på det och det finns massor av olika färger och stilar.

Så bra och enkelt.

IMG_1326

Vackra superinredaren Andrea Engsäll var också där.

IMG_1548

Jag provade massor av olika modeller och vinnaren blev den här, Romance, en vit skir bh i spets helt utan sk padding. Vacker men också bekväm.

Hittade även i samma stil fast hudfärgad. Perfekt till sommaren.

IMG_1347

 Så, ett par perfekta bh:s senare och med en vacker blombukett i handen gick jag glatt vidare snabbt hem för att sen åka på en rolig fotografering. Visar lite mer från den i morgon för nu ska det planeras mer bröllop här.  

IMG_1551

Ha en fin kväll nu så ses vi snart!

Kram

3 kommentarer

  1. Men ÅH vilka snygga byxor!! Var hittar jag dem!? Ha en fortsatt bra dag! Kram!

  2. Nu hittade jag samma mönster på linne och klänning – självklart var det din egen design! Borde jag ju förstått! 🙂 Men byxorna hittar jag inte i shopen…?

  3. När lanserar Lindex kläderna som du visar på bilden med fuskpälsen, är det höstkollektion?a

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *