Lite före…

bild (16)

Mitt i allt slipande…man var ju tvungen att ta i som en galning för att ytan skulle bli bra att måla på.

Hej på er!

Äntligen fredag, skönt ellerhur vänner.

Hos oss ska det fixas hemma i helgen och komma i ordning med lite mer bröllops bestyr. Mamma kommer på besök för J är i New York så det blir en riktig tjej helg, mysigt tycker jag. Mysigt att få ha barnen bara för mig själv ibland. (När dom är på bra humör vill säga;) Bästa jag vet är att lägga ”alla” barnen i min säng och tänka att det här är mina små underverk som jag skapat.

Galet härlig känsla när man börjar tänka på det.

Tröttnade ju på vårt mörka fina träbord nu när sommaren och ljuset kommer. Kom på att jag hade mitt gamla här på kontoret så jag gjorde en switch helt enkelt. Det vita gamla träbordet behövde sig en uppfräschning så vi målade helt enkelt om det till vitt. Glömde ta efter-bilder, så jag tittar in till er i kväll igen för att visa hur det ser ut nu.

Blev verkligen nöjd!

IMG_1313

IMG_1321

 Eftersom jag var så duktig och gjorde allt förarbete så målade J sen bordet. Skönt! jag satte mig med ett glas bubbelvatten i soffan och tog en paus..

IMG_1314

IMG_1315

Min nya fina och väldoftande fikus som jag köpte på Rosendals trädgård härom veckan. Så söt och skir. Krukan kommer från Tine K och den i guld är köpt på Svenskt tenn.

I kväll är det sedvanligt fredagsmys och barnen har beställt olika godsaker…vi får väl se vad det blir. Det är ju alltid en förhandling som måste göras nämligen. Haha.

Återkommer med resultatet sen.

Var förresten med i Metro mode förra veckan och ”veckans stil” där jag tipsar om sommarens trender och lite om att starta eget.

Läs gärna här om ni är intresserade:

http://metromode.se/mode/2014/04/29/veckans-stil-valerie-aflalo/

Ha en fin dag!

1 kommentar

  1. Blev jätte fint! Kul att du visade 🙂
    Trevlig helg!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *