Lördag

20120916-202537

Härlig tårtbuffé med ljuva pastelliga färger och guld som jag inspirerar mig av till vårt tårtbord. Är en så fin kombination tycker jag, det ser så där drömskt men samtidigt lyxigt ut.

Hej Lördag!

Regnar det på er idag?

Här öser det fullkomligt ner så jag passar på att städa i barnens garderober och lägga undan eller skänka sådant som blivit utslitet eller för litet. Jag skjuter alltid upp detta projekt lite för länge men när det är så dåligt väder kan man ju liksom inte göra så mycket annat. Lyssnar på lite mysig musik under tiden som passar för regniga dagar så det är inte så farligt faktiskt. Skönt att få ordning på garderoberna inför sommaren så att man vet vad nytt som behöver införskaffas.

Om några timmar ska jag och mamma ta tjejerna på bio och se Rio 2, äta popcorn och godis. Såå mysigt tycker jag när det är dåligt väder.

Vi ses sen.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *