En lyxig start på dagen

IMG_1988

En gårdagens jag i vit crepe klänning från ss14.

Godmorgon!

Hade en så fin start på dagen igår, var nämligen inbjuden på en lyxig frukostvisning för Chantelles nya höstkollektion uppe på NK. Vi mumsade på fransk frukost och tittade på vackra underkläder samtidigt som vi fick höra om senaste trenderna. Spännande! I höst är det mycket av den sk balconette modellen som gäller.

Det fanns ju bara helt otroligt mycket fint att titta på. Som ni vet älskar jag ju fina detaljer och lyxiga material så det var en ren fröjd att få plöja igenom deras fantastiska utbud uppe på underklädes avdelningen. Passade även på att investera i några saker som jag behöver till bröllopet bla en tejp som ska få klänningen att sitta uppe.

IMG_1973

IMG_1978

 Gillade den här looken med det svarta dramatiska. Snyggt till modellens eldröda dramatiska hår!

IMG_1997

 Ett vitt och skirt set fick följa med mig hem, passar perfekt till bröllopsresan..

IMG_1995

 Nu måste jag upp till vår butik på Mood och sen arrangera en resa som jag ska göra på måndag. Lite senare blir det dagishämtning och kanske ett glas prosecco i vår fina trädgård här i stan.

Ha en fin och solig fredag nu.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *