Lovely

IMG_3141

Jag har mortlat, Jamie Oliver gör ju alltid det och det ser ju sååå gott ut! Färsk koriander, persilja citron och vitlök. Sen ska jag ringla det över grillad Marulk som vi köpte tidigare idag.

Tjingeling måndags eftermiddag!

 Det svämmar över med härligheter här och är man som jag ett stort fan av färska råvaror och matlagning så kan det inte bli mycket bättre. Det finns en matmarknad här som är öppen varje dag, där kan man handla närodlade grönsaker, frukter, färsk fisk och kött. Allt smakar så gott och 100 ggr mer än all mat där hemma.

Vill ju bara laga mat här hela tiden och prova nya kombinationer av smaker. Kommer nog att bli en hel del matinspiration här på bloggen framöver, hoppas att ni tycker det är ok.

IMG_3146

 Kronärtskockorna är så fina här och kostar ingenting! Grillade dom i olivolja och havssalt men nästa gång ska jag förkoka dom tror jag…fick grilla så länge..

IMG_3149IMG_3150

 Calvente är ett syrligt och nästan lätt mousserande vin som vi dricker här, fräscht och svalkande när det är varmt och supergott till allt det grillade.

IMG_3169

IMG_3153

 Grillad Marulk med koriander-gremolata, smörkokt vild sparris, vitlöksdip och grillad kronärtskocka.

IMG_3181

 Vi firade ju liten plutt igår, rätt lustigt att hon tyckte att körsbären var det godaste på den här härliga tårtan med jordgubbar, maräng och vaniljglass. Hahaha.

IMG_3184

Nej, det går ingen nöd på oss här och jag kan stanna i det här läget länge tror jag. Nu ett dopp i poolen, för här smälter man ju bort!

Hoppas att ni har det fin fint därhemma.

Kram

1 kommentar

  1. Åh herregud så smarrigt det där ser ut! Man kan verkligen föreställa sig hur gott det smakar! Ha det så himla härligt, ser onekligen avkopplande ut.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *