By the pool

IMG_3399

Hello vänner!

Tänk att det redan har blivit onsdag.

Njuter som får här vid våran lilla poolkant i huset med utsikten. Det är helt perfekt varmt om dagarna och på kvällen tittar vi på utsikten och pratar när barnen har gått och lagt sig ( eller snarare när fotbolls matchen är slut..hahaa) Det är så skönt och vinden svalkar oss lagom mycket här uppe på toppen. Det är inte långt ner till stranden om man nu vill ta sig ett dopp, men vissa dagar är det skönt att bara vara här och ta det lugnt.

Som idag.

IMG_3398

 En liten bit av utsikten för vi har nästan 360 graders utsikt med bergen i bakgrunden, gamla stan och havet. På kvällen tänds den lilla staden upp och solen går ner mellan bergen och palmerna bakom oss.

IMG_3401

 Huset ligger inbäddat mellan frukt trädgårdar med avocado och citron träd och har man tur att komma hit i rätt tid kan man plocka egna frukter till salladen.

IMG_3397

Vår lilla oas.

En litet vykort från oss idag:) Nu ska det förberedas packning för snart ska vi snart vidare på nya äventyr och ni som följt med ett tag kanske vet vart…åkte dit förra sommaren också och har blivit en favorit..;)

Vi ses snart!

3 kommentarer

 1. Men åhh så härligt ni har det! Förstår att ni njuter allt vad ni kan om dagarna:) Verkligen superhärliga bilder! Hälsa din fina familj så jättemycket, kramar Ulrica

 2. Frida Svensson

  det ser helt oerhört härligt ut! och badsugen blir man också!
  http://www.cuntless-lux.blogspot.se

 3. Browneyedgirl

  Vilket mysigt ställe 🙂 Tror jag det att det är härligt att vara där.
  Spännande att se vart ni ska någonstans nu? Ha det toppen <3 kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *