En varm midsommar

IMG_3617

 Glad midsommar!!

Hoppas att ni har en skön helg med massor av härligt!! ( hur är vädret där hemma?)

För en gångs skulle hade vi en varm och skön midsommar och absolut inget regn i sikte… vi är ju kvar i Spanien och firade här. Vi grillade och badade kvällsdopp och hade en skön, avkopplande dag. Inga krav eller måsten. Var en sväng på den lokala marknaden som var här i går och köpte massor av gott till kvällen, botaniserade bland söta spanska barn skor och strandtunikor.

Livet är annorlunda här.

Det var skönt att såsa runt och dricka vin vara osminkad och fortfarande salt på kroppen av alla bad. Det var bara vi och vi gjorde det enkelt för oss med god mat och senare när alla lagt sig en mysig film.

IMG_3565

 Vi grillade kött med en salsa gjord på chili, koriander, persilja, vitlök och finhackad tomat. Färskpotatis och en guacamole…och så kunde jag inte låta bli att koka kronärtskocka. Barnen älskar dessa med massor av smör till och jag med!

IMG_3478


IMG_3476

 Min favoritplats i huset! med världens utsikt och ett glas iskallt vitt till att börja med, slurp!

IMG_3552IMG_3518


IMG_3572

 Barnen tycker att det är så spännande att bada på kvällen, även om det är ljust ute så känns det väl lite förbjudet ändå på något sätt.

IMG_3587

IMG_3600IMG_3607

Det blev inga kransar eller dans runt någon midsommarstång för oss i år men vi hade en härlig dag tillsammans men det är ju det som räknas.

Hoppas att ni får en fin midsommardag, här blir det en vända till stranden och i kväll ska det packas lite för i morgon åker vi ut på en liten roadtripp nämligen. Längtar längtar för vi ska åka till mitt absoluta favorit ställe här på sydkusten där Europa möter Afrika…ouiiii!!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *