Buenos Dias

IMG_3945

Vårt lilla mysiga hotell, Corlijo El Pozuelo, ligger i ett natur reservat precis utanför den lilla kust staden Tarifa. Det är lite som att vara i Afrika här, fast man är i Spanien. Älskar denna mix av kultur som skapar en härlig och genuin känsla. Köpte en strand tunika till här igår, börjar komma in i slapparlivet här nu så då måste man outfits som passar till det.

God morgon!

Hoppas ni har det fint därhemma, hör att det fortfarande är iskallt så jag längtar verkligen inte hem just nu. Älskar att vara här!

Just nu befinner vi ju oss i Tarifa och här är det varmt även om någon sa att det skulle regna och åska senare idag. Tycker i och för sig att det är ganska mysigt med varma sommar regn och åska, sitta inomhus och tända ljus..

Men nu är det sol och vi ska åka hem till vårt lilla hus med utsikten på klippan..

IMG_3930

 

IMG_3970


IMG_3965

IMG_3972

 Det är ett paradis för barnen för det finns hundar, kossor tuppar, höns och hästar här. Dessutom finns det massor av olika spännande insekter som barnen dissekerar i minsta detalj…Kanske inte min favorit sysselsättning..haha

IMG_3977

IMG_4002

IMG_3974

IMG_4003

Alltså, dessa två tillsammans! Love.

Ha en fin fin dag så ses vi snart igen!

Kram

2 kommentarer

  1. Så roligt med Tarfifa tips! Ser onekligen helt underbart ut! Vacker sydspansk miljö, barnvänligt och surf vore en perfekt kombo!

  2. Var har du köpt de fina klänningarna/tunikorna med hästen på till flickorna? Superfin verkligen!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *