Tarifa by night

IMG_4031

IMG_4012

IMG_4051

IMG_4040IMG_4076

IMG_4103

 Min klänning och topp är några bra reafynd som finns här och här.

IMG_4055

IMG_4105

IMG_4077

Regnet kom till Tarifa i går kväll och precis innan vi skulle åka hemåt i dag så blev det både åska och skyfall!!..

Bara en lite hälsning innan middagen här 🙂

Nu är vi tillbaka i huset och ska duka upp en massa tapas ute på terassen, blev lite enkelt i kväll efter ett par timmar i bil. Ett kort stopp på Corte ingles ( där jag hittade dom mest bedårande kläder till barnen…får visa sen)

Hoppas ni har det fint!!

Kram

5 kommentarer

 1. Hej

  Underbara bilder! Här hemma är det ju tyvärr kallt ff.
  UndrAr vad det är för märket eller vad affären heter där du köpt den fina jumpsuit som är Missoni inspirerad? Såg att någon annan läsare ställt frågAn men inte fått något svar. Hoppas du kan svara och fortsätter att bjuda på flera underbara bilder!
  Andrea

  1. valerieaflalo

   Hej Andrea,
   Tusen tack! Jo, jag hittade den i en liten butik som ligger o den lilla staden vi bor i Almunecar. Dom har ingen webshop eller så, vet tyvärr inte vart man kan hitta den annars..inget speciellt märke på den.
   Lovar att kolla upp om det går.
   Ha det fint!!
   Kram

 2. Browneyedgirl

  Härligt ni har det <3 Visst är det skoj att shoppa loss till barnen 🙂 Finns hur mycket fint som helst. Kram och ta hand om er

  1. valerieaflalo

   Hej hej,
   Tusen tack fina du

 3. Hej!
  Vad har du för strl i klänningen? Verkar bara finnas stora strl kvar i webshopen? Undrar även vart du köpt dina guldfärgade sandaler? Hade ett par liknande för några år sedan som jag älskade, men som jag inte kunnat hitta;)
  Ha en härlig sommar!
  Kram Linda

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *