Vår sista kväll

IMG_4133

Nicoletta tyckte att det var sååå spännande att tända dessa fina lyktor och jag måste säga att det verkligen blev stämningsfullt och fint ute på terassen. Har sparat dom från vårt bröllop där vi tände upp olika budskap på kvällen. Jättemysigt och fint!

Hej söndag!

Hoppas att ni mår riktigt bra idag! herregud vilket väder det är här hemma, känns som att det är september minst eller kanske tom oktober.. Nu måste det ju snart vända för det här kan väl inte vara sommaren?? Ja ja..det finns ju annat mysigt man kan göra när det inte är väder för annat.

Det gäller att vara kreativ..

Igår tillbringade vi i alla fall hela dagen på Gröna Lund för det var minsann min stora tjejs födelsedag, hela 8 år har hon blivit. Galet vad tiden går! Vi var där hela familjen och med det så menar jag Nicolettas pappa med flickvän, Johan, jag, Bianca och Nicoletta med kompis. Japp, vår stora familj;)

Glömde min telefon hemma igår så just nu har jag inga pics…

IMG_4132

IMG_4130

Berättade ju gör er att jag hittade ett fantastiskt barnklädesmärke när vi var ute på en shoppingtur i Malaga. Nicolettas klänning kommer därifrån och hon fick välja den själv. Bass10 heter det och finns tyvärr bara på El corte ingles, så nu blir det en årlig tripp dit kan jag lova. Så mycket fint och helt i min stil. Kolla här!

IMG_4137

I eftermiddag ska vi på grillfest med vänner ska bli mysigt. Hoppas vi klarar oss utan regn..

Ha en fin söndag.

Kram

2 kommentarer

  1. hej, hej valerie, såg dig och din man på grönan igår, blå tåget, du var skitsnygg, jag var där med mina två barn och levde loppan, ha det gott.

  2. Har du skurit ut i påsarna själva el köpt färdiga? Jättefint:-)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *