Guide till det perfekta bröllopet! del 1.

IMG_2382

Hej vänner,

Jag får ju många frågor om hur man får ett bröllop att blir sådär perfekt som bara ett dröm bröllop kan bli. Är ju såå nöjd med  vår dag!!

Alla brudpar vill ju att sin bröllopsdag ska bli precis så som man alltid drömt om den. Antingen stort med massor av gäster eller litet och ”bara vi”. Båda har ju sin charm tycker jag och viktigast är ju att man gör det så som man känner i hjärtat är bäst.

Tänkte dela med mig av mina tips om hur vi gjorde för att skapa vårt dröm bröllop. Vi ville ha ett litet och personligt bröllop så mina tips är med det som utgångspunkt.

Så här gjorde vi.

WaldemarHansson_ValerieJohan_35

Steg 1.

Location

Det absolut första vi gjorde var att boka vart vi ville ha vårt bröllop. Vi letade runt på nätet och frågade runt bland vänner, åkte och besökte olika ställen som vi tyckte såg intressanta ut. Testade magkänslan helt enkelt sen gjorde vi ett diagram med alla ställen och gav dom betyg från 1-10 och tillslut fick vi en vinnare. Tex så skrev vi in sådant som var viktigt för oss. Tillgänglighet, övernattningsmöjligheter, mat, storlek på stället, utseendet osv osv och sen gav vi poäng. Gör sen en mall med alla kostnader så ni vet vad slutsumman handlar om.

Steg 2.

Tema

Färger eller vill man ha något annat tema tex midsommar? Vi hade både och faktiskt. Först bestämde vi vilka färger vi ville att bröllopet skulle gå i. Vi hade mint, hudrosa, vit, vitgrå, guld (och en tvist av svart/vitt)  Sen gjorde vi ett moodboard för det med allt från inredning till blommor, kläder, skor you name it. Allt för att skapa känslan i hur vi ville att festen skulle kännas, smaka, upplevas. Vi sparade ner alla bilder som vi hittade i ett dokument. Här hittade jag massor av inspiration men även på Pinterest.

Steg 3.

Gör en lista

Nu börjar saker hända lite parallellt med varandra så nu är det viktigt att ha tungan rätt i mun. Gör anteckningar på allt. Boka hår och make, fotograf, möte med sömmerska eller butik för att titta på klänning. Fråga vänner efter tips på detta men vill ju att personen ska vara både duktig och gullig ellerhur:)

Här kommer några av mina hår och make tips:

Nathalie Berzelius

Anna Kokotos

Åsa Östergren

Frida Westman

Mia Högfelt

Finns ju massor av fler men dessa tjejer har jag jobbat med och kan gå i god för. ( tipset är att skriva till dom på FB)

Fotograf:

Waldemar Hansson

Erika Gerdemark

Ulrika Thuresson ( En ny tjej på bröllop men så duktig)

2Brides

Klänning

Min klänning gjorde jag ju själv. Det har ingen missat;) och jag fick verkligen smak för det där med brudklänningar nu när jag själv skulle gifta mig.

Från och med december kommer man att kunna se och beställa vår brudklännings kollektion med accessoarer i vår butik på Mood. Vill man prova så tar vi emot er hos oss på kontoret där jag sitter för en utprovning. Jag är så spänd på att börja jobba med brudklänningar!

Ser fram emot att träffa er alla!

Och, det var mina första tips det. Återkommer med mer snart.

Kram

Ha det fint i värmen.

2 kommentarer

  1. hej Valerie! Din brudkläning är den vackraste jag skådat. Jag skulle vilja ha en liknande då jag gifter om om 1,5 år. finns det möjlighet att beställa en skräddarsyd av dig? 🙂

  2. Åh så roligt med bröllopsguiden! Ni verkar ha haft ett magiskt bröllop, det vill man ju gärna ha recept på 🙂 Ser redan fram emot kommande delar. Önskar dig en riktigt fin helg!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *