Jag är hänförd..

IMG_5159

Boungiorno!

Nu är vi här. Vår honeymoon.

Igår landade vi här på Seven Rooms Villa Dorata, Sicilien. Åt en sen middag i en liten trädgård med citronträd och jasminblommor och i morse vaknade vi upp till en slående utsikt över den gamla staden.

Det är magiskt här.

Så fort jag öppnar en dörr får jag tårar i ögonen och måste hämta andan, för varje rum och varje utsikt över den barocka staden är något nytt jag aldrig sett förut och är så slående vacker. Det doftar jasmin, lavendel och sandelträ och varje rum har en egen doft…gissa om jag gillar;)?

Nu ska väskan packas för en dag på stranden ( i repan får man sedan en kylväska med vatten och frukt, hur lyxigt??), tittar in till er igen senare med mer bilder!

Önskar er en härlig torsdag!

5 kommentarer

 1. Låter som ”Valerie” in i minsta detalj! Maxa myset! Stor kram!

  1. valerieaflalo

   Hej! Ja!! Trivs här

 2. Browneyedgirl

  Italien <3 Ett ställer jag skulle vilja besöka någon gång. Sååå vackert det ser ut.
  Ta hand om varandra, ha det bäst 🙂

  1. valerieaflalo

   Hello,
   Bästa landet! Tycker absolut att du ska åka hit. Hoppas att du får en härlig semester.
   KRAM

 3. Hej!

  Jag kikar på detta hotell till vår smekmånad 2016, vilket rum bodde ni i? 🙂
  Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *