Back in town

IMG_5211

Godkväll fina ni!

Det finns få saker som är så härligt som att vara på semester på något mysigt ställe med sina kära, ellerhur? Som vi har njutit av den här sommaren, bästa sommaren någonsin faktiskt. Bröllop, Spanien, Skåne och sist men inte minst vår bröllopsresa till Noto. Noto som på bara några dagar blev vårt favoritställe och som vi bara lääängtar efter att få återkomma till.

Nu är vi hemma igen men jag måste säga att det är skönt att ta tag i det där riktiga livet som man har med jobb, vänner  och mysiga lägenheten i stan.Har lite nytt på gång för den, ni vet, uppdatera lite här och där. Känns som att det också hör hösten till, man är mer hemma och det är mysigt att ha fint runt sig då. Fick mycket inspiration på min lediga tid för både jobb och hem och längtar efter att få sätta igång med allt.

Kreativitet kommer  när man minst anar det och oftast när man är avslappnad och ledig, så nu längtar jag ändå lite efter hösten faktiskt.

Men, vi är ju inte där riktigt ännu.

Föst tänker vi njuta av alla helgerna och göra dagsutflykter, bor ju i bästa stan där det finns massor av saker att hitta på. Rosendal, Fjäderholmarna, Sandhamn, Djurgården kan fortsätta i all evighet…

IMG_5204

 På vår magiska balkong i Noto i klänning från den här sommaren.

IMG_5198

IMG_5181 IMG_5229

 Noto stad var helt ljuvlig.

IMG_5287IMG_5220

Utsikten från vårt rum…

Önskar er en fin fin kväll!

Kram

2 kommentarer

 1. Åh din klänning måste vara en av de finaste jag sett!!!!

  Kram

  1. valerieaflalo

   Vad snäll du är! Tusen tack!
   Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *