Mitt tips & tävling

sponsorskyltmaxfactorIMG_6497


IMG_6500IMG_6531
Fredagskvällens tips kommer här:)
Hej tjejer,
Jag har hittat en ny mascara som jag verkligen tycker att ni ska testa. Har ju provat en herrans massor av mascaror under årens gång och den här nya från Max Factor, Masterpeice Transform blev snabbt en favorit. Den har en jättebra borste som gör det väldigt lätt att applicera mascaran med. Jag tycker att det är viktigt att en mascara som man använder varje dag inte är för dyr men att den också håller hela dagen.
Skulle du vilja prova den? Just nu finns den som erbjudande på Kicks, men du kan också skicka en kommentar till mig så tävlar jag ut några stycken.
Önskar dig en fin kväll
Kram kram

54 kommentarer

 1. Åh jag har provat otaliga mascaror och inte hittat the one än. Jag skulle väldigt väldigt gärna vilja prova denna!

 2. Karin Stjärnkvist

  Det är verkligen stor skillnad på mascaror. Borstens storlek och utformning och formulans konsistens varierar och spelar stor roll för resultatet. Jag har provat en massa olika sorter utan att hitta en riktig favorit. Det hade varit spännande att prova den här, så jag håller tummarna och hoppas jag har tur! Kram Karin

 3. Hanna (nattstad.se/dearhanna)

  Åh, jag skulle gärna vilja prova!

 4. Kristina

  Skulle verkligen vilja prova den då jag tycker att mascaror smular så fort så jag har ännu inte hittat en favorit 🙂

 5. Oj, vad nyfiken jag blev på denna mascara!! Borsten spelar jätte stor roll.

 6. Petronella

  Skulle väldigt gärna testa den!

 7. Katarina

  Vad skoj med ett tips. Jag letar och letar i denna djungel av mascaror och hittar aldrig en riktig favorit. Den ska inte göra fransarna till tjocka flugben och inte göra mig svart under ögonen vid lunchtid. Ja, du hör, det är inte lätt 🙂 Självklart vill jag prova!

 8. Hej!
  Min mascara är snart slut, så en ny skulle verkligen vara välkommen!

 9. Åhhhh, den vill jag testa…

 10. Jag har varit trogen Maxfactor i mååånga år men just den här har jag aldrig provat! Håller en tumme att jag får chansen att pigga upp mina trötta mammaögon lite 🙂 kram och tack för en superfin och inspirerande blogg

 11. Hej!
  Jobbar som fastighetsmäklare och har långa dagar! Kan inte ha visningar på kvällen och vara svart under ögonen! 😉 Provar gärna denna! Tack för en trevlig blogg!

 12. Skulle väldigt gärna prova den…..! Behöver en ny dessutom. Följer din trevliga blogg.

 13. Jakten på den perfekta mascaran fortsätter…………..Jag skulle bli väldigt glad om jag fick testa denna.
  Kram Lena

 14. Jag vill väldigt gärna prova 🙂

 15. Jag provar den väldigt gärna. Har ännu inte, vid 34 års ålder, hittat den perfekta mascaran så jakten fortsätter!

 16. AnnaPanna

  Att finna en mascara som håller hela dagen och kanske även efter ett träningspass vore toppen! Självklart vill jag vara med i utlottningen! Tack för en fin & inspirerande blogg – vackra Valerie, kram

 17. Jag skulle jättegärna vilja testa en. Jag använder aldrig make up, men skulle vilja börja med det. Och då skulle denna mascara vara en bra start.

 18. Catarina

  Mina ”minifransar” är i behov av någon riktigt bra mascara, vill jättegärna testa denna.

 19. Annica Svensson

  Jag hoppas på tur! En snygg inramning av ögat gör ju susen när man är morgontrött som jag:)

 20. Åh Valerie! Hade verkligen velat testa något nytt! Hoppas 😉
  Kram på dej

 21. I slutet av september går jag ut i arbetslöshet. En oviss framtid väntar. Jag försöker vända det negativa till det positiva, tänker att det här kan bli starten på något nytt! En ny mascara skulle göra mig glad. För det är ju så – att om du känner dig fin så blir blir du också tryggare. Å det kan jag behöva!

 22. Hi Valerie! I would like to win it – it seems simply great ; ) Have a good time tonight!

 23. Vill väldigt gärna prova:) har ännu inte hittat den perfekta mascaran i denna prisklass så nu hoppas ja på lite tur!!! Kram å tack för en mycket inspirerande blogg

 24. Åhh jag skulle verkligen vilja prova den! Har sneglat lite på den men inte vågat testa..håller klart med om att en vardags mascara inte ska vara allt för dyr!

 25. Den där skulle jag vilja prova, jag har haft samma mascara i säkert i 30 år en dyr en, men har provat några andra mellan, men har känsliga ögon så jag kör med den som jag vet att jag tål. kram Malin

 26. Har provat snart ”alla”mascaror men inte hittat den perfekta,
  men kanske det är den här!

 27. Sitter här och ammar, ammar och ammar andra barnet som är 3 månader medan treåringen skrikande cyklar runt i vardagsrummet. Ha ha, vore lyxigt med en ny mascara.

 28. Vill gärna vara med och tävla om den nya mascaran från Max Factor, har några favoriter, kanske även denna blir det.

 29. Fröken Svan

  Letar precis efter en ny favoritmascara..Det kanske är denna? 😉 Håller tummar och tår!!

 30. Skulle så gärna vilja vinna en mascara, för då skulle jag ge den till min fina mamma!
  Hon är värd en mascara för allt hon gör för oss i vår familj! LOVE

 31. Sabina B

  Det DÄR lät ju trevligt!! Max Factor, Masterpeice Transform, önskas gärna. Håller med dig om att mascara gärna får att ett bra pris samt att den ska hålla hela dagen, vilket Max Factor har lyckats med förr!

 32. Elisabeth

  Vill gärna vinna och testa nytt! Har precis köpt ny och dyr mascara som inte håller vad den lovar. Håller tummarna för jag kan inte gå och köpa ny så snart igen.

 33. Då just mascara är det absolut viktigaste i min sminkrutin är jag mycket sugen på att prova max factor masterpiece transform!
  Riktigt inspirerande och mysig blogg med fina bilder har du! Favoritbloggen!

 34. Skulle så gärna vinna denna mascara.Svårt att hitta en som håller hela dagen!!
  Håller tummarna för en vinst!

 35. Ja, tack! med reumatisk sjukdom och sjukskrivning så vill jag ha kvalitet till humant pris. Vore trevligt få prova!
  Ha en fin dag, kram Katja

 36. Emma Persson

  Testar gärna! Behöver en bra som kan vara snygg hela dagen.

 37. åhhh den skulle jag gärna prova!!

 38. Jag vill gärna vara med och prova. Jag älskar Max Factor men har aldrig provat denna, kanske blir den en ny favorit.

 39. Erika Jansson

  jag skulle väldans gärna

 40. Erika Jansson

  Jag skulle väldans gärna vilja vinna denna mascara!

 41. Hej, jag skulle bli jätteglad av att få prova denna mascara! Jag har svårt att hitta en mascara som får ordning på spretiga fransar och som student gör ekonomin att jag inte har möjlighet att hitta en bra fungerande mascara.

 42. Låter som en jag skulle vilja testa. Har också prövat en herrans massa under åren både billiga och dyrare men aldrig hittat en klar favorit så denna vill jag testa. Men skulle vara extra roligt om jag hade turen att vinna en ☺ håller tummarna

 43. Hejsan!! Skulle hemskt gärna testa den, har inte någon favorit…..men kanske just denna kan bli :))

 44. Åhh skulle såå gärna vinna denna mascara! Håller mina tummar och tår att jag har lite tur, <3

 45. Hej Valerie! Jag vill också vara med och tävla;)

 46. Johanna K

  Åh, den skulle jag vilja testa 🙂

 47. Eftersom jag precis tagit bort min fransförlägning skulle jag verkligen behöva något som fungerar bra och så att jag inte behöver känna mig ”naken”. Hoppas på tur!

 48. Provat billigt, provat dyrt, inget funkar så som jag önskar! Vill inte se ut som en tvättbjörn vid dagens slut, vardag som till fest! Håller nu tummar&tår att jag får chansen att prova en som ska funka?

 49. Berit Söllvander

  Jag är gärna med och tävlar om den här mascaran. Bra att den är lätt att applicera.

 50. Kul att höra att den är bra. Har stått och kollat på den men inte köpt. Hoppas jag vinner en annars blir det nog en sådan nästa gång jag ska köpa maskara. Kram

 51. Jakten på den perfekta mascaran fortsätter! Jag provar den mer än gärna :))

 52. valerieaflalo

  Wow!! sååå kul att så många vill vara med och tävla:) måste ordna många vinnare.
  Kram och trevlig kväll

 53. Sliten morsa deluxe.. det är jag det:) Har precis tagit mig ur bebisbubblan och är på väg ut i verkligheten. Lite sliten, alldaglig, försoffad men känner energin är på ingång och jag vill göra en make over från topp till tå. Klä mig snyggt, fixa håret och lägga en snygg make up. Jag hoppas jag har turen att vinna denna Max factor mascara. Lovar en selfie på vrålsnygga ögon om jag vinner! Tack för en fin blogg med massor av inspo, gillar dig♥

 54. Charlotte

  Har man bara en bra maskara så är sminket klart☆

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *