Kvällens outfit!

IMG_7522

Bonjour tjejer!

Hur mår ni idag då? Här är det fullt upp som vanligt och agendan är lång med olika aktiviteter.. Först jobba, sen ska min äldsta dotter ha kalas, ett lite annorlunda sådant. Kalaset ska nämligen vara på en buss som egentligen är en båt. Mycket spännande det där faktiskt, barnen är superladdade för att den där buss/båten ska sen köra ner i vattnet och åka en sväng ut på djurgården. Man kan man ju kanske förstå att dom är laddade.

Efter det är det raka spåret hem, fixa och trixa lite för att sen åka till Blog Awards på Fotografiska för att dela ut ett pris.  Det är faktiskt min allra första Blog-awards också, jag är ju relativt ny i den här blogg-världen och har ju bara bloggat i lite mer än ett år!

Vad ska jag ha på mig då? kanske ni redan räknat ut det?

Kör på ett säkert kort den här kvällen och tar min långa svarta spetsklänning från den här hösten. Klänningen finns även i kort men jag tycker att när det är gala så är det!

IMG_7524

IMG_7527

Nej, nu måste jag susa vidare för att hinna med allt idag. I morgon åker vi också till Milano och den väskan ska ju också packas..

Självklart får ju ni också hänga med!

Önska mig lycka till i kväll, det är ju lite nervöst att gå upp på scen inför Sveriges blogg-elit och prata inför alla människor. Gulp.

Stor kram

5 kommentarer

 1. Det kommer säkert gå jättebra. Lycka till!

 2. lycka till 🙂

 3. Skönt löste sig med kalas 🙂
  den klänningen är magisk. Du kommer briljera på galan, normalt vara nervös. Lycka till o ha så kul.
  Kramar Schwiez Nina.

 4. Amelia Olofsson

  Vart kommer denna klänningen ifrån?

  1. Hej Amelia,
   Det kommer från min kollektion och finns i butik just nu .)

   Kram Valerie

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *