Beauty & sånt!

IMG_7888

Hej på dig denna grå oktobertorsdag!

Visst börjar man känna sig blek och glåmig och sommarens varma sköna strålar lååångt borta. Vad gör ni för att ta er igenom denna mörka tid? Det finns ju massor av saker man kan gör för att känna sig lite bättre.

Blev intervjuad i senaste numret av tidningen Mama om hur gör jag för att hålla mig fräsch och nu känner jag att det är lite extra aktuellt under vintermånaderna. Ok, nu ska jag väl inte säga att jag lyckas så där jättebra hela tiden med just detta men en sak som jag inte fick med i artikeln är ju att det viktigaste är hur man mår. Mår man bra på insidan så visar det sig på utsidan tycker jag.. Just nu fruktboostar jag och har alltid massor av frukt både på jobbet och hemma. Äter chiapudding och gör allt jag kan för att få i mig så mycket vitaminer som möjligt.

Några av mina andra tips kan du ju läsa om här ovan. Men jag tänkte att om ni vill så berättar jag gärna mer om min små ”hemliga” trix och fix…

Kanske ni också vill dela med er till mig om vad ni gör för att känna er snygga under höst och vinter halvåret?

IMG_7578

Påväg ut på gala för några dagar sedan i en av mina favorit klänningar den här hösten. Finns även som kort faktiskt!

Ha nu en fin kväll och tänd en massa ljus och kanske en brasa om du har det. Tycker att det piggar upp vilken mossig dag som helst.

kram kram

3 kommentarer

  1. Hej!
    Jag läser gärna om dina trix och fix 🙂
    Känner själv att jag kommit ur fas när det gäller bra mat och vardagsmotion. Vet hur bra man mår om man bara stoppar i sig bra produkter och rör på sig. Men det är lättare sagt än gjort. Hur gör du när allt bara känns motigt och du hamnat ur fas? Just nu äter jag glass(min stora last) varje kväll efter baren kommit i säng och orken och motivationen för träningen är bort blåst. Känner mig deppig och kilona börjar stiga på vågen och nu vill jag ha en förändring! Hur får du till din vardag med jobb, barn, bra mat och energi att laga bra mat? Hur ser träningen ut för dig under en vecka? Om du har bra tips på en veckas matlista och mellanmålstips så får du gärna dela med dig. Jag försöker alltid att köpa hem färska blommor och tänder gärna doftljus, det gör hösten lite mysigare tycker jag 🙂 kram!

  2. Roligt att höra dina tips. Det gäller att ladda upp nu. Själv har jag tagit tag i träningen igen. Trivdes aldrig på gymmet, så nu tränar jag hemma själv. GUD! Så skönt det är, jag kan fokusera bättre och detta varvar jag med jogging. Men inför varje ny årstid kör jag alltid en kur med Berocca (b-vitaminer, Zn, Mg), det håller mig frisk och håret växer fort. Inför hösten är jag flitig med min älskade oljepeeling från ysl, den ger mindre orenheter och huden upplevs jämn och fin!

  3. Trix och fix är alltid välkommet!
    Jag brottas med en väldig torr hy, sådär så det kliar i den. Är alltid på jakt efter en bra fuktkräm som jag göra underverk. Hittills har ingen gjort det.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *