Lampan

IMG_7954

Bianca skrotar runt, kör med sin lilla vagn och plockar med sina leksaker. Här dukar hon upp en lite frukost till sin lilla dockbebis som är hennes favorit just nu. Så söt när hon tar hand om den och redan leker mamma!

Godmorgon lördag!

Hoppas att ni har det bra denna lediga lördagsmorgon.

Åhhh vad skönt med sovmorgon och att slappa runt i pyjamas hela förmiddagen. Dricka the, äta rostade mackor och titta på nyhetsmorgon och inte göra någonting. Just nu är vi bara hemma och myser men ska snart göra oss i ordning för att gå på dop.

Du som är lite uppmärksam här har ju säkert redan sett vilken lampa vi valde till slut och som jag skrev har denna lampa varit en favorit under många herrans år och för några veckor sedan slog vi till. Mycket också för att personalen på Norrmalmsel där vi köpte lampan var så otroligt trevlig och hjälpsam.

IMG_7946

Ljuskronan i mässing från Flos blev vår till slut! jippi!!

IMG_7942

 Vackra klassiska detaljer som passar år efter år.

IMG_7941


IMG_7947

Nej, nu tror jag minsann att ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning så att vi kan sätta igång den här lördagen! J ska ta med Bianca ut en liten sväng och då ska jag passa på att göra alla tjejgrejer som att måla naglarna, plocka och färga ögonbrynen och kanske göra en mask om jag hinner. Måste ju ta sig tid för detta ibland känner jag…och som småbarnsmamma i karriären är den tiden väldigt begränsad. Men nu ska jag ha en timme för moi. 🙂

Sen ska vi ju välja vad vi ska ha på oss också och det tar ju sin tid ibland med några tjejer i huset.

Ha en fin lördag nu!

Kram

7 kommentarer

 1. Lampan är super fin och passar perfekt 🙂
  Ha en skön och mysig lördag, själv ska jag och dottern ta en cykeltur till en vän som bjuder på hallonpaj. Lite egentid för fix behöver vi alla så det gör du rätt i!
  Kram

 2. Ja visst gör man! Kommer på mig själv med att aldrig ta den tiden och då känner man sig försummad man vill ju känna sig fin:)
  Ha en härlig cykeltur och lyxigt med paj!
  Kram V

 3. Och ha en fin lördag!!⭐️

 4. Superfin lampa och finast i guld tycker jag.

  HAPPY HAPPY DAY söta fina 🙂

 5. Hej och tack snälla du!! Ha en fin dag du med!
  Kram

 6. Älskar lampan och inväntar min. Har du den större eller mindre ?

 7. Vilken fin lampa!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *