Yes! söndag!

IMG_8222

Heeejeee söndag!

Hur mås det idag?

Här har vi haft en lugn och skön söndagsmorgon och ätit traditionellt med ägg och bacon och färskpressad juice. Mumsigt!

Igår gjorde vi något riktigt gott nämligen, chokladfondue. På barnens begäran och prat om att det är ju ändå lördag..snääääällllaaaa. Så här glad kan man bli om man ska få göra chokladfondue och är 8 år!!! Verkligen en perfekt helgsysselsättning om man ska gotta till det lite.

IMG_8219

IMG_8225

 Vi hade jordgubbar, mango och marshmallows, men självklart kan man använda vilka frukter man vill! tex så tror jag att banan skulle vara gott också.

IMG_8227IMG_8238

Bianca gillade att bara äta tillbehören. Sötisen.

IMG_8234

 För att få chokladen perfekt för fondue så tog vi Toblerone och värmde tillsammans med lite vispgrädde. Ca 250 gr choklad med 1 dl vispgrädde blir perfekt. Häll först i vispgrädden i en kastrull på låg värme, blanda därefter i chokladen. Vi tog som sagt Toblerone vilket var jättegott. Sen hällde vi upp blandningen i fondueskålen och lät den stå på mellanvärme.

Nej, nu blir det först lunch sen en vända till Buttricks och kolla efter lite Halloweenoutfits. Tydligen ska vi leta efter en kvast och en hatt… Sen åker på födelsedagsmiddag hos mamma och pappa på Lidingö. Mysigt!

Önskar er en fin söndag.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *