Jobbar hemma idag

IMG_8448

Solen strålar in i lägenheten idag och det är riktigt varmt ute, ja, för årstiden i alla fall. Här i soffan jobbar jag i dag! Inte helt fel..

Hej vännen,

Tar en jobb dag hemma idag. Det hör inte till vanligheterna men idag ha jag varit hos läkaren för att göra en sak och då ska man ta det lugnt efteråt. Så här sitter jag nu uppkrupen i soffan men min Mac, en smarrig smoothie och en ask favoritchoklad. Lite mysigt får man ha det när man är hemma såhär mitt på dagen. Har tänt ljus i lägenheten och lyssnar på avkopplande musik, skönt med en paus ibland.

Vad gör du idag?

IMG_8439

 Är så nöjd med nya sidobordet från Ruth & Joanna! Tycker att det passar så fint in här hos oss, lite skirt och elegant sådär. Har dukat upp på det bredvid soffan idag.

IMG_8460

 Har du inte testat dessa så tycker jag verkligen att du ska göra det. Om inte annat så för den fina burken! Köpte dessa i London så om du ska prova finns dom där.

IMG_8447IMG_8444

Detta hade jag i min smoothie idag. Frysta hallon, citron yoghurt, en banan och lite mandelsmör. Såå gott och mättande.

Ha en fin dag nu vänner!

Nu blir det fötterna upp i soffan dricka min smoothie och vila lite.

Kram Kram

9 kommentarer

 1. Meeen vilket fint bord! Precis ett sånt som jag är på jakt efter. Har du beställt på nätet eller finns någon fysisk butik (Stockholm kanske;)? Försökte googla men hittade bara info om bordet och då kommer fråga 2; vilket glas (men det ser ju ut som spegelglas?) har du? Fanns tre olika såg jag.
  Tusen tack (och även för att du gör så fina kläder och smycken, som jag har en del av:)
  Kram!

 2. Jag jobbar också hemma :-). Men jag ska inte fota hur det ser ut runt omkring mig med massa ouppackade resväskor och smutsiga kaffekoppar…haha.

 3. Så mysigt det ser ut. Härligt att kunna ha en dag hemma ibland. Kramkram

 4. Hej Helen!
  Susanne från Ruth & Joanna här. Vad roligt att du tycker om bordet! Våra återförsäljare i Stockholm är Bohem på Linnégatan samt Gertrude på Karlavägen så gå gärna dit och titta. Men man kan såklart även beställa direkt via oss. Valerie har vanligt spegelglas men det finns även två typer av antikt spegelglas att välja mellan. Hör gärna av dig om du kommer på några fler frågor eller så 🙂
  Kram

 5. Tusen tusen tack Susanne på Ruth & Joanna, då går jag till Linnégatan och kollar.
  You made my day:)

 6. Jättefint bord! Jag hittar inget pris på bordet på hennes hemsida.. Går den att beställa till Skåne? Grattis till bebisen 🙂 Kram!

 7. Hahah, kaffekoppar hör ju till att jobba hemma 🙂
  Kram kram

 8. Hej! Sån fin blogg du har!! Till detta inlägg tänkte jag bara fråga om dendär chokladen finns att köpa i någon särskild butik London eller mer överallt?

  1. Hej! tack vad roligt att du gillar:)
   Den finns på Harrods vet jag men säkert lite överallt. Den är ganska vanlig där!
   Kram och lycka till

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *