En riktig måndag

IMG_1565

Stackars liten som bara hostar och hostar, när man är sjuk så behöver man mammas kramar och glass!

Hej vännen!

Hur mår du?

Här har vi haft en riktig ”måndagsstart” på den här veckan…

Men har man en två åring så har man och då är det många sjukdomar som ska gås igenom. Blev tvungen att åka till doktorn med Bianca i morse pga hennes hosta som aldrig slutar och bara blir värre på natten. Vi var inte ensamma där denna måndags morgon, såå många hostande sjuka människor i kö….

Men tillslut kom vi in och Bianca fick lite medicin så nu ska hostan förhoppningsvis bli bättre.

Tror inte att vi har sovit många minuter i natt, framförallt inte Johan. Jag gick in och la mig hos Nicoletta och sov ett par timmar i alla fall men man känner sig lite svajig idag.

Sitter på jobbet en stund nu och ska göra klart några saker vi har deadline på om en vecka. Farmor kom hem till oss en stund så att jag ska hinna bli klar. Sen blir det hem och kramas med lilla sjuklingen igen.

Ja, man får pussla när dom blir sjuka men det går.

IMG_1567

Får bli en snabbis idag men i morgon ses vi igen:)

Kram kram och hoppas att du får vara frisk!

4 kommentarer

 1. Hej!
  Så jobbigt när de små har hosta. Min lilla 2-åring har precis blivit bra (peppar peppar) efter flera veckors hostande (inget doktorn kunde göra). Men så fick jag ett tips mot natthostan som jag provade och tänkte tipsa om.
  Här i England (där jag bor) finns ngt som heter Vicks rub (som en kräm) som man kan smörja in bröstet el en liten trasa med och ha brevid sängen om man inte vill använda nässpray. Hoppas den finns i Sverige, det borde den ju göra tycker jag. Hur som helst så smörjer man in barnets fotsulor med krämen och sätter på ett par strumpor och låter dem ha det över natten. Jag provade och hade faktiskt hostfria nätter efter det. Det är inte vetenskapligt bevisat men det funkar. Hoppas det kan vara något som hjälper.
  Kram (och grattis till lilla bullen i ugnen, jättekul för er).

  1. Hej Sophia,

   Tack för tips, ska genast kolla upp detta!!

   Kram V

 2. Åh, vilken vacker blombukett! Blir alltid lika inspirerad av ert fina hem 🙂

  Kram & hoppas att det kryats på sig där hemma!

  Ps. Gillar du färgkombinationen puderblått, champagnerosa och guld? Kika gärna inom min blogg & det här inlägget: http://themanylivesofline.blogspot.se/2014/11/gold-shades-of-blue.html

  1. Tack snälla du!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *