Konsten att packa..

IMG_8635

Min lilla hjälpreda ikväll:)

Hej där mitt i packningen!

Alltså, det är underbart och hur kul som helst att ut och resa men p a c k n i n g e n är alltid ett problem för mig.

Egentligen så vill jag vara en sådan människa som noggrant planerar för varje dag vad man ska ha på sig. Men jag tycker aldrig att det funkar, kan liksom inte välja ut det och sen när jag är på plats vill jag ha något annat.

Den här gången ska jag försöka göra mitt bästa men sitter nu här med en hel hög med sommarkläder som jag faktiskt inte vet om jag ens kommer i. Hahah.

Men om jag på något sätt ska ge er ett tips med packning så  är att räkna hur många dagar man ska vara borta och lägga till ett par outfits extra, då brukar man vara något sånär hemma. Men det kanske ni redan gör…Dessutom är det viktigt att tänka på vilken typ av resmål man ska till. Är det mycket strand som gäller kanske man inte behöver så mycket med sig men nu ska vi till Dubai som är lite både och. Sen så vill jag inte vara för avklädd där har ju varit där förut och vet att man inte känner sig så bekväm i allt för kort.

Kommer satsa på lite extra bling och smycken den här gången, känns som att det passar där:)

Trevlig kväll nu här ska jag fortsätta packa..!

4 kommentarer

 1. birgitta

  Måste säga att du verkar vara en sån otroligt gullig person. Kan man få allt liksom. Vacker tjusig snygg klok varm lycklig, you name it. En spontan tanke o känsla som jag bara skrev ner sådär. Så Varsågod. Å ursöta kids dessutom. En mycket trevlig o mysig blogg med bra blandning. Recepten är ju bara så fantastiska. Tack! / Ha det så gött i Dubai

  1. Hej,
   Vilken otroligt fin komplimang! Tack snälla du för att du skrev, blev alldeles rörd. Vad roligt att du tycker om min blogg här, har ju inte hållt på lika länge som många andra så jag blir alltid glad när någon tycker om bloggen. Tack än en gång för att du skrev till mig!
   Önskar dig en fin kväll nu.
   Kram V

 2. Söta lilla Bianca! Hoppas resan gått bra! Ha så himla härligt, här är det grått och mulet.. Kramkram!

 3. Helt rätt, det kan inte bli för mycket bling i Dubai!! 🙂
  Jag åker dit om bara några veckor för att fira min 40-årsdag samt hälsa på familj som bor där. Underbart.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *