I Love Dubai

IMG_8768

 Alltså wow, vilken stad! Här sitter vi och leker på stranden för att en stund senare åka in till stan som är en blandning av Las Vegas och New York fast på ett helt annat lite mer arabiskt sätt. Kanske mest i sin storhet och att allt verkligen finns här. Fantastisk service och såå barnvänligt. Alla är verkligen så gulliga med Bianca vart vi än kommer.

Hej Lördag!

Har ni det bra där hemma? här är allt toppen och vi njuter för fullt. När man bara har några dagar  solen och värmen så gäller det att maxa och det gör vi. Dagarna spenderar vi på stranden och kvällarna gör vi utflykter. Ett perfekt upplägg enligt mig! I går var vi på Dubai Mall och åt en helt fantastisk middag uppe på en restaurang som heter Katsuya där man också kunde se den urhäftiga vattenshowen i en gigantisk fontän som Dubai är så känd för. Vi satt högt upp och åt samtidigt, det var en perfekt utsikt. Helt magiskt!

IMG_8727

 Stranden nedanför vårt hotell..

IMG_8754IMG_8745

IMG_8746

IMG_8747IMG_8721

IMG_8730


IMG_8728

Nu ner och äta en god hotellfrukost!

Ha en fin lördag här blir det stranden igen :).

Kram

6 kommentarer

 1. Hej! Bor ni på Hotell Al Qasr?? mvh

  1. Hej,

   Nej på Westin, men vi var där häromdagen för att titta runt 😉

 2. Åh vad härligt!!
  Njut, det är ni värrda!!
  Kram

 3. Åh vad härligt!

  Vad heter ert hotell?
  Skulle du rekommendera Dubai och hotellet om vi är ett tjejgäng om 6 som ska åka?

  Tack på förhand!

  1. Hej Jennie,

   Vi bor på Westin, Jumeriah beach och det tycker jag absolut! Var massor med både kill och tjejgäng där och hotellet är ju så stort att allt funkar. Tror att ni skulle trivas jättebra men tänk på att välja ett rum i höger flygel. Säg till när ni bokar.

   Ni kommer att ha det fantastiskt!

   Trevlig resa

 4. Hej! Gammalt inlägg så du kanske missar min kommentar/fråga men jag chansar 🙂
  Härliga bilder från er resa! Jag är så nyfiken på vilket resebolag/vilket hotell ni anlitade? Tack för en riktigt skön blogg!
  Mvh Helena

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *