Magiska dagar & kvällar


IMG_8825IMG_8823

Hej söndag!

Har precis kommit hem igen från vår underbara långhelg i Dubai, ställt ner väskorna och sjunkit ner i soffan! Det har verkligen gått så otroligt bra att resa med Bianca och hon har varit som ett ljus hela tiden. Troligtvis för att hon har haft hur kul som helst! Vi kommer hem stärkta, glada och med lite färg på näsan, precis vad man behöver i detta kalla väder. Hon har haft lika kul som vi har och varit hur nöjd som helst med att leka på stranden och i den fantastiska barnpoolen som finns på hotellet för att sen följa med ut på upptäcksfärd på kvällen.

Vi har sett massor, Souk Madinat som jag älskar att gå runt i, JBR Beach Walk som var helt nybyggt och ett grymt mysigt ställe att vara på kvällen, Dubai Mall-detta gigantiska mall som vi funderar på att öppna butik i, kul att se! Men det finns ju massor av mer att se och göra och vi kom fram till att ytterligare en dag vore helt perfekt så man kunde göra en repris på en favorit.

Men, vi har ätit gott och bott riktigt fint, hotellet passar både vuxna och barn och ligger perfekt på stranden. Om ni funderar på att boka så be om ett rum i den högra flygeln, det var nämligen en väldigt mysig men lite högljudd strand/natt klubb nedanför Le Meridien (systerhotellet bredvid). Gissar att alla andra utan barn hängde där, men om du reser med barn eller vill ha det lite lugnare så är det ett tips.

IMG_8787

Vi var på stranden en stund på förmiddagen för att sedan ta ett par timmars siesta och sen njuta av eftermiddagssolen. Min kära man har varit underbar och låtit mig vila så mycket som möjligt. Han har tagit hand om Bianca så mycket att hon nu är helt pappig i stället för mammig som hon varig sen dag 1. Känns skönt med extra stöd när man är lite tröttare än vanligt. Har mått jättebra under hela resan och inte varit speciellt illamående alls, så skönt att få en ordentlig paus från det. Har fortfarande svårt att äta vissa saker men det är så mycket bättre nu.

 

IMG_8907


IMG_8868

  Tänkte bjussa på en liten Mig-i-v16-bild. Herregud, sämsta tiden att åka på badsemester tror jag, med en lite go-kula på magen och kritvit (ser dock inte så vit ut här men jag var helt genomskinlig första dagen) hahaha. 

IMG_8909

IMG_8920

 Har nog druckit 5 sådana här om dagen! Hotellet hade en egen juicebar och där hängde jag en del…är ju en craving jag har just nu frukter i alla dess former.

I Dubai Mall häromkvällen..

IMG_8816

 Ett gigantiskt shoppingmall med massor av lyxvaror men även annat kul som känns mer tillgängligt. Klart värt ett besök när man är i Dubai och om inte annat för att se vattenshowen utanför!

IMG_8817

 Vattenshowen var fantastisk med både musik och vatten. Riktigt fint gjort! Älskade den arabiska musiken med känslan av magdansande kvinnor, otroligt att man kan göra en vattenshow med så mycket känsla i.

IMG_8809IMG_8797

Överallt ser det ut så här, gigantiska skyskrapor och palmer om vart annat. Vissa av byggnaderna var så vackra med utsmyckningar som diamanter och krusiduller kändes arabiskt och genuint (på ett annorlunda sätt) . Tom Bianca var helt förundrad över alla höga byggnader och ljus. Speciellt i Souk Madinat var det en otrolig stämning på kvällen med alla ljus kring palmer och och Burj Al Arab i bakgrunden.

Måste försöka hålla mig vaken några timmar till här nu, känner att vi alla tre kippar med ögonen och räknar timmarna till vi ska få gå och sova. I morgon ska jag och tjejerna gå Mama-visningen och fotas för tidningen, ska bli så kul så det är bäst att sova snart!

Ha en fin söndagskväll nu!

Lovar att bli bättre på att svara på era frågor nu när jag har internet hela tiden 😉

KRAM

14 kommentarer

 1. Härligt med en mini-semester! Så kul för Bianca med en liten lillasyster/lillebror! Tycker du alltid är så fin! En jättesöt liten bebismage.
  Själv har jag fullt upp 24 tim om dygnet, med en 2,5 åring och en 6 månaders, (vakennätter och allt det där) men kan ändåkänna såå mycket att jag också så gärna vill uppleva det fantastiska igen någon gång, om det är möjligt – graviditet, förlossning, lyckan att få en stor härlig familj..❤️
  Kram till dej

  1. Hej Sara,

   Ja herreguud kan inte fatta att vi snart kommer ha 3 stycken här hemma!! Speciellt det där med vaken nätter, det är nog det som tar ” knäcken”på en..
   Ja ja, får väl äta massor av vitaminer så att man tar sig igenom det också. Blir ju lite lättare så fort dom är lite större 😉

   Ta en paus ibland och ta hand om dig själv..brukar hjälpa tycker jag.

   Kram

 2. Det ser underbart härligt ut. Lite solsemester skulle inte vara helt fel nu 🙂

 3. Fina NI! Njut! <3

  1. Tack gulliga du:)

   Kram

 4. God morgon 🙂 Stort grattis, har missat att ni ska ha bebis. Vad himla mysigt. Och vad härligt med en resa till solen. Skulle behövas nu, var nog veckor sedan man såg sol och blå himmel.
  Kram och ha en fin dag

  1. Tack snälla du 🙂

   Det var så skönt att komma bort i några dagar och så se lite ljus och få känna solen i ansiktet!!

   Underbart.

   Kram

 5. Ser ut som en perfekt liten get away får man säga!! Superhärligt! Skönt att komma bort från det här tråkiga mörkret! Kram!

 6. Åh, vad mysigt, bra med tips i dubai, mina föräldrar ska dit nu för första gången, ska be mamma kika in här 🙂 skönt du fick vila upp dig. Är den svarta klänningen från din kollektion? Helt i min stil 🙂 ha det så bra! Kram Hanna

  1. Hej Hanna,

   Vad kul! ja, titta in här efter tips är supernöjd med det vi gjorde. Ett tips är dock att inte åka till Dubai marina, var inte lika mysigt som dom andra områdena. Tror jag glömde skriva det. Annars allt kanon!

   Ja, klänningen är från min kollektion och finns i vår webshop nu. http://www.valerie-stockholm.com

   Kram

 7. Det ska jag hälsa dom, tack! Hittade klänningen direkt efter när jag va inne och kikade 🙂 tack för svar 😉

 8. Fantastisk vit klänning! Är den också från din kollektion eller var kan man köpa den?
  Du har verkligen så fina kläder! Kvinnligt och vackert.

  1. Åhh tack! Det är min bröllopsklänning faktiskt och den kommer att finnas från februari men bara i vårt showroom.
   Tack för att du tittar in här hos mig. Ha en fin kväll nu 🙂

 9. Tack för svaret! Då kommer jag köpa en sådan från februari 🙂 tack och ha en fin kväll du med!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *