Ett budgetfynd

IMG_8943

Här är vi påväg ut på middag i Dubai. På hotellets uppfart stod det lyxbil efter lyxbil och bara väntade…J smög runt och försökte titta in men nästan alla bilar har ju tonade rutor i Dubai. Ingår väl i den allmänna mystiken som finns där skulle jag tro. Biancas klänning är galet söt och kommer från How to kiss a frog. Min klänning från St Tropez och bälte från mig.

Godmorgon!

Hoppas att du sovit gott och fått en fin start på dagen. Glömde i all hast Nicolettas gympapåse så det fick bli en extra tur till skolan såhär på morgonen. Men nu är allt lugnt och alla barn har det dom behöver på skola och dagis ( hoppas jag i alla fall). Lite för många saker att hålla i huvudet ibland när man är trött och nyvaken.

När vi bokade vår resa blev det också dags att uppdatera garderoben lite så min jakt efter en strandtunika började. Hittade den här från St Tropez som faktiskt passade även till en kväll på stan. Satte ett fint bälte i midjan ( vill ju gärna att man ska se bulan…haha..) så var det färdigt. Helt klart mitt mest använda plagg på resan som dessutom bara kostade 500 kr. Perfekt!

IMG_8937

IMG_8950

Ha en fin dag nu!

Kram

5 kommentarer

 1. Hej Valerie! Ser underbart ut i Dubai

 2. …känns som solresa är bästa ”medicinen just nu

 3. Vilken stl har du i tunikan? Kram Pia

  1. Hej,

   Jag har Storlek M i min 🙂

   Ha det så bra!

 4. Jättefin klänning! Lite Malene Birger känsla på den!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *