Details…

IMG_9131

 It´s all in the details…

Godmorgon söndag!

Här har vi stigit upp gjort frukost, tänt en brasa och myser tillsammans framför Tv4s morgon tv med bästa Jessica Almenäs i spetsen. Älskar dessa lugna långa helg morgnar när man bara får vara och njuta och prata om saker, som julen tex och vad vi ska hitta på under dom lediga dagarna vi har. Just nu när julstämningen har letat sig in funderar jag också på hur ska det pyntas här hemma under denna mysiga högtid. I år ska vi fira jul i Stockholm och vi väntar massor av besök. När vi nu ska vara hemma vill vi göra det lite extra mysigt också. Har redan köpt några saker men det tänkte jag visa mer av när det börjar bli klart…

På tal om detaljer så är det ju så både när det gäller inredning eller kläder, detaljerna är det som räknas. Enkelhet med en eller två detaljer är det som gör det.

IMG_9170

 Min fredagens casual jobblook med fuskskinntights, lång kappa ( det är 50% på den i shopen!), vit blus, svart stickad tröja och ett halsband. Allt från mig. Tycker om att vara klädd så här på jobbet, enkelt men med en detalj, svart och vitt.

IMG_9180

Önskar dig en toppen söndag nu. Här ska vi in till NK för att börja våra julklapps inköp, ta en söndagslunch på stan och titta på julskyltningen som börjar ta form här i Stockholm.

Vi ses sen!

Kram

1 kommentar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *