The perfect dress

IMG_9450

Hej vännen!

Redan onsdag och redan vecka 18 för mig! tiden går och dagarna blir till veckor.

Börjar så smått må lite bättre även om jag fortfarande inte är helt bra, får fortfarande mina illamående attacker men kan ta mig igenom dom mycket bättre. Skönt. Man ska vara glad för att det går åt rätt håll i alla fall. Tröttheten finns där och spökar lite hela tiden men så är det ju även så mörkt ute konstant nu att man knappt vet om det är dag eller natt..

Det känns mysigt att sätta upp adventsstjärnor i fönsterna, köpa hem hyacinter och granris för att få det lite extra mysigt i vår mörka värld. Den goda doften som sprider sig och atmosfären hjälper på feelgood känslan och är ju enkel att fixa.


IMG_9452

Även att känna sig lite fin hjälper tycker jag 🙂

Nu när julen och ledigheten närmar sig är det ju ofta massor av olika fester att gå på. Kanske är det julbord med jobbet, vännerna eller nyårsfest på g, hela december är en ända lång julfest.

Kul med alla traditioner och att man dessutom får tillfälle att umgås. Den här klänningen får nog följa med på en del nu i december, gravid eller inte så gillar jag den verkligen. Passar bra också med sin metallic färg, dessutom är den helt i stretch vilket gör det mycket enklare att passa i. Tycker om att känna mig bekväm 🙂

IMG_9464

En liten mage har jag fått men ännu så länge syns det knappt något…kommer väl snart hoppas jag. Det är ju mysigt när magen blir större och allt känns mer verkligt!

IMG_9476


IMG_9463

SKOR: SCORETT

CLUTCH: ARMANI

KLÄNNING: VALERIE

Kram till dig!

9 kommentarer

 1. Sååå snygg du är i denna klänning. Urläcker! Å så lilla kulan…../Ha en fin kväll
  .

  1. Hihihi, ja, äntligen kom det en liten kula där. Har tagit lång tid den här gången. Är i v 19 om det är bara en liten mage:) kram

 2. Gokväll Valerie! Ursnygg guldklänning den vill jag ha!!! Kvinnlig, stilig och läcker

 3. Vad heter ditt rouge, jättefin färg!
  Kram Pia

  1. Vet inte säkert, fick det i sminket på tv 4. Minns att det var från MAC i alla fall:)

 4. margrethe

  Så fin du var, klänningen var veldig snygg 🙂

 5. Såååå fin klänning

 6. Wow! Klänningen & DU är bara så fina!
  Kram kram Tilda

  1. Tack tack!! Trevlig helg

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *