Snyggaste designer klänningarna just nu!

_ARC0016.1366x2048

Vitt är fint på vintern och man kan absolut använda det året om även om de flesta av oss helst väljer svart. Den här klänningen från Chloé är ju bara helt underbar med sina chiffonglager.

Hej hej,

När internationella varumärken som Chloé, Isabell Marant och Lanvin visar upp sina nya kollektioner håller alla andan inför nästa stora trend. Det är alltid en stor nyfikenhet kring vad man har skapat för nytt den här gången och hemlighetsmakeriet är enormt.

För det gäller ju att vara unik, ha sin egen stil som är signifikant för varumärket men samtidigt uppfinna hjulet gång på gång…

Några av mina personliga favorit designers har gjort några fantastiska klänningar för den här hösten som jag vill visa er om inte annat för att bli inspirerade till vinterns alla tillfällen.

_KIM0343.1366x2048

Isabel Marant kan man alltid räkna med tycker jag. Effortless, nytänkt och bärbart. Älskar den här klänningen i metallic och otippade skärningar.

_KIM1597.1366x2048

Ok, jag vet, det är ingen klänning men jag bara älskar denna jumpsuit från Stella McCartney! Tyget och färgkombinationen är så snygg. Det kommer mycket grönt även inför nästa säsong ( alltså AW15) så satsa på det gärna i kombination med svart.

_KIM0338.1366x2048

 Mer ombre och färger som skiftar från en ytterlighet till en annan. Elie Saab visar en draperad långklänning som både är ljus och mörk med en oväntad öppning i sidan.

LAN_0888.1366x2048

Lilla nyårsblåsan kommer från Lanvin är så cool med fjäderliknande material. Snyggt att styla med låga herrskor för en mer relaxed känsla.

_ARC0086.1366x2048

Öppna axlar ger alltid ett både sensuellt och coolt intryck, Chloé lyckas här med båda. Riktigt fint!

Några av vinterns snyggaste designer klänningar alltså, hoppas att du fick lite inspiration nu.

Ha en fin helg!

Kram

2 kommentarer

  1. bara ÄLSKAR den första volang-iga från Chloé.. <3

  2. This is really fascinating, You are an excessively skilled blogger. I’ve joined your feed and sit up for in the hunt for extra of your great post. Additionally, I’ve shared your website in my social networks

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *